Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. szeptember 8.: A Kos nyugtalanító hívást kap, a Halaktól valami nagyon meglepőt kér a partnere

2022. szeptember 08.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2022. szeptember 8.: A Kos nyugtalanító hívást kap, a Halaktól valami nagyon meglepőt kér a partnere
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja!


A napi horoszkóp szerint legyenek résen a csillagjegyek, mert félreértések áldozatai lehetnek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

KOS

Talán már régóta tervezel egy utazást vagy az iskolába való visszatérést, Kos. Azonban egy meglehetősen nyugtalanító levél vagy telefonhívás veszélybe sodorhatja a terveidet, miközben a csalódás érzése kerülget. Ha alaposan megnézed a helyzetet, rájöhetsz, talán mégsem szabnak gátat minden elképzelésednek.

BIKA   

Kellemetlen helyzet állhat elő. Az első reakciód az lehet: megvéded a hozzád legközelebb állókat az igazságtól. Kísértésbe eshetsz, hogy hazudj, vagy legalábbis elhallgasd a dolgokat. Ne engedj a kísértésnek, Bika. Érthető a vágyad, hogy szeretnéd megvédeni a szeretteidet, de komoly problémákat okozhatsz.

IKREK

Elárasztanak új ötletek és információk, amelyek mentális túlterhelést okozhatnak. Írj le mindent, ha tudsz, majd később átnézed őket! Érdemes lehet ezután sétálnod egyet, mert az intellektuális túlterhelés túlzott feszültséget okozhat, amelyet érdemes tudatosan levezetni.

RÁK

depressziósnak tűnő párod vagy közeli barátod helyzete miatt aggódsz ma, Rák. Mégis habozol felvenni a kapcsolatot ezzel a személlyel, és megkérdezni, mi a baj, mert nem akarsz beleavatkozni. Ennek ellenére nagyon is kellene. Nem minden olyan rossz, mint amilyennek látszik, és értékelni fogja az aggodalmadat!

OROSZLÁN

Lehet, egy családtagod depressziós, és nem hajlandó beszélni arról, hogy mi a baj. A hangulata mindenki másra is átterjedhet, ezért jó ötlet lenne segíteni neki. Persze ne erőltess semmit, de lássa rajtad a segítőkészséget. Viszont ma több hívás is megakaszthat munka közben, amit bosszantónak találhatsz.

SZŰZ

Légy óvatos, mert félretájékoztatás terjedhet a családban, és szükségtelen felháborodást okozhat az érintettek körében. Ne vegyél semmilyen pletykát készpénznek, amit ma hallasz, amíg nem ellenőrizted a tényeket, Szűz. Viszont a mai nap nem alkalmas utazás megtervezésére vagy lebonyolítására. Késések vagy szerencsétlenségek következhetnek be.

MÉRLEG

Pénzzel kapcsolatban kaphatsz félretájékoztatás olyasvalakitől, akiben megbízol. Ez lehet bankár, hitelező, befektetési tanácsadó, vagy akár közeli barát, esetleg rokon. Bárki is legyen az, ma semmit se fogadj el kérdés vagy utánajárás nélkül. Járj utána a tényeknek, mielőtt bármilyen döntést hoznál.

SKORPIÓ

Lehet, egy hozzád közel álló személy nem teljesen őszinte. Meglehet, hazudik vagy eltitkol előled valamit, hogy megvédjen téged. Bízz az ösztöneidben, Skorpió. Ha valaki mond neked valami fontosat, és nem tűnik igaznak, akkor valószínűleg nem is az. Ez nem ördögi megtévesztés, csak meg akar védeni.

NYILAS

A fáradtság miatt ma kissé kedvetlen vagy, Nyilas, és valószínűleg inkább otthon akarsz maradni az ágyban, mintsem kimozdulni otthonról. Ez ellenkezik a szokásaiddal, így kísértésbe eshetsz, hogy az energiahiány ellenére túlhajtsd magad. Inkább pihenj egy kicsit, mielőtt bármibe is belevágsz!

BAK

Úgy tűnhet, egy a kedvesed vagy közeli barátod aggodalomra ad okot, talán el is tűnt, és nem tudod, mi a szándéka kettőtökkel. Ne hagyd, hogy a bizonytalanságod meggondolatlan tettekre sarkalljon. Az illetőnek megvannak a maga baja, de végül meg fog téged találni, és akkor elmondja, mi bántja.

VÍZÖNTŐ

Légy óvatos, mert a pletykák, és a munkahelyi ármány keresztbe tehet a karrierednek. Tartsd magad távol minden feszült helyzettől, maradj ki a pletykálásból, és mások kifúrásából, így megvédhet a saját érdekeidet. Vagy ha olyan közelgő kellemetlenségről hallasz, amit meg tudnál előzni, akkor tedd azt!

HALAK

Az anyagi helyzeteddel kapcsolatos látszólagos rossz hírek felboríthatják az általában kiegyensúlyozott természetedet. Nézz utána alaposan a dolognak, mielőtt pánikba esnél, mert félreértés áldozata lehetsz! Ám sokkal jobban le fog esni az állad attól, amit a párod kér tőled. Vajon a kezed lesz az, vagy egy gyermek?

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves