Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

CSILLAGJEGYEK

Erre a 3 csillagjegyre élete legboldogabb hete vár

2022. szeptember 05.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia boldogság horoszkóp zodiákus ezotéria 3 csillagjegy
Erre a 3 csillagjegyre élete legboldogabb hete vár
© Shutterstock

Egyeseknek pénz üti a markát, de ami mindenkire igaz lesz, hogy rengeteg örömöt hoz a szerelmi élete. A napokban három csillagjegy azt érezheti: ez élete legboldogabb hete.


Szeptember 5-én, a Vénusz, a szerelem, a szépség, és a luxus bolygója belép a Szűzbe, ami azt jelenti: előtérbe kerülnek a párkapcsolatok, az anyagiak, és az öngondoskodásra való igény. Közben a Merkúr szeptember 9-én, megkezdi retrográd útját, ami elmélkedésre buzdít bennünket, valamint arra, hogy legyünk türelmesek, és pihenjünk többet. 3 csillagjegynek csupa jót ígérnek ezek a bolygóállások, mivel életük legboldogabb hete vár rájuk:

Bika

Uralkodóbolygód, a Vénusz a Szűz jegyébe lép, és ezzel a mozdulattal valósággal lehozza neked a csillagokat! A hetedet a harmónia és a jólét jellemzi, miközben elmélyült szerelmi életet folytatsz a szerelmeddel, akivel nagyon gyengéd, romantikus légkör uralkodik majd köztetek. Mi több: megnő az igényed az intimitásra, így sok forró együttlétben  is lesz részetek. Ez a hét arra késztet titeket, hogy átgondoljátok a kapcsolatotokat, és egy következő szintre emeljétek. Ha mindez nem lenne elég: a hétvégi Halak teliholdnak köszönhetően valóra válik egy álmod.

Szűz

A Vénusz, ami helyet foglalt a jegyedben, meghozza a vágyott szerelmet. Ha egyedülálló vagy, ez azt jelenti, hogy a héten végre meglelheted álmaid lovagját. Amennyiben párban élő vagy, hirtelen sokkal pozitívabb lesz a kapcsolatod, elsimulnak a korábbi problémák, és szeretetteljesebbé, gyengédebbé, ugyanakkor forróbbá válik. Sőt, az anyagi problémáid is megoldódhatnak, tető  alá hozhatsz egy előnyös üzletet, de olyan is lesz, aki a napokban vásárolja meg az új otthonát. Készülj, mert további meglepetések is várnak rád, egyszóval hihetetlenül szerencsés leszel mostanában!

Mérleg

Miközben uralkodóbolygód, a Vénusz belép a Szűzbe, felszínre kerülnek a titkos vágyaid. Ne aggódj, nemcsak tudatosulnak benned, hanem meg is kapod őket! Ezen a héten könnyen változtathatsz azon, amivel elégedetlen vagy. Lehetőséget kapsz azzá válni, aki lenni szeretnél. Hirtelen egy karnyújtásnyira lesznek tőled az álmaid. A napokban teljes testi és lelki megújuláson mész keresztül, miközben a szerelmi életed  is kedvezően alakul. A  párkapcsolatod kezd olyanná válni, mint amilyennek megálmodtad. Mindennek a tetejében eléred egy régi vágyadat, vagy sikerül befejezni valamit, amin régóta dolgoztál, esetleg sok nehézséget okozott.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves