Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. október 3.: Az Oroszlán drága ajándékot kap a párjától, a Szűz életébe ömlik a pénz

2022. október 03.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2022. október 3.: Az Oroszlán drága ajándékot kap a párjától, a Szűz életébe ömlik a pénz
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja!


A hétfői horoszkóp szerint ma a csillagjegyek napja a szerelem körül forog. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Az erős kötelék közted és a szerelmed között és emiatt a felhők felett jársz, Kos. Úgy tűnik, hogy a köztetek lévő dolgok ugrásszerűen javulnak. Jelenleg minden túl tökéletesnek tűnik. Élvezd az együtt töltött idő minden pillanatát!

Bika

Mindenféle gyengéd érzelem - a barátok és családtagok szeretete, a romantikus szerelem – ma virágzik. A szingli Bikák életébe váratlanul robbanhat be a szerelem. Ráadásul az egyik szeretted csodálatos híreket hozhat a pénzzel kapcsolatban. Nagyon úgy néz ki, végre jóra fordul a sorsod!

Ikrek

A barátok, rokonok és szomszédok kisebb összejövetelre csábítanak, Ikrek. Előfordulhat, hogy összefutsz néhány régi baráttal, akiket régóta nem láttál. Ma még egy exed is felveheti veled a kapcsolatot. Még mindig érdekel? Ha igen, akkor most újra összejöhettek!

Rák

Ha mostanában fizetésemelést kértél a munkáltatódtól, Rák, a bolygóállások azt jelzik, hogy hamarosan megkapod! A főnöködet lenyűgözték az erőfeszítéseid, és valószínűleg szeretné más területen is kihasználni a tehetségedet.

Oroszlán

Egy váratlan levél vagy csomag érkezhet valamikor ma, esetleg egy ajándék a szerelmedtől, talán egy kicsit pazarabb, mint amire számítottál. Más fontos üzenetet is kaphatsz a nap folyamán. Az egyik kapcsolódhat valamilyen módon a munkádhoz!

Szűz

A boldogság uralkodik most az otthonodban, Szűz. A pénz ömlik a bónuszokból, a munkádból meg a különböző forrásokból. Lehet, fontolóra veszed, hogy ebből az összegből felújítsd az otthonodat, vagy nagyobb lakásba költözz.

Mérleg

Egyedül vagy, Mérleg? Ha igen, ma megtapasztalhatod a szerelem első látásra érzését. Talán mostanában elkeserített az elérhető, érdekes emberek hiánya, de a nap folyamán találkozhatsz valakivel, aki túl tökéletesnek tűnik. És biztos lehetsz benne, hogy a vonzalom kölcsönös!

Skorpió

Meglephet, milyen erős vonzalmat érzel valaki iránt. Sok a hasonlóság köztetek, és mostanában több időt töltök együtt, akár virtuálisan is. Ha érdekel egy új kapcsolat, akkor bátran kezdeményezz, de párban élőként kétszer is gondold meg, mit teszel!

Nyilas

A munkahelyeden jelentős mértékben hozzájárulsz egy projekt sikeréhez, amitől hirtelen rendkívül népszerű leszel, és a főnökeid is felfigyelnek rád. A kollégáiddal is sokat javul a kapcsolatod, és összességében a munkahelyi légkör is sokkal pozitívabb lesz.

Bak

Nagyszerű híreket hallhatsz egy a befektetésed értékéről. Valószínűleg növekedni fog és valamilyen módon nagy változást hozhat az életedben. Valójában számos lehetőség nyílhat meg előtted, hogy plusz pénzhez juss. Fontold meg mindegyiket alaposan!

Vízöntő

Technikailag talán egyedülálló vagy, de nagyon szoros kapcsolatban vagy valakivel, Vízöntő? Ha igen, ne lepődj meg, ha ma felfedi az illető a szándékát és szerelmet vall. A közelmúlt eseményei nagyon közel hoztak titeket egymáshoz, és nagymértékben megerősítették a kapcsolatot közöttetek.

Halak

Izgalmas hírek érkezhetnek ma hozzád, amelyek sok örömet hozhatnak az életedbe, Halak. Hamarosan az egekbe szökhet a bevételed, és egyre több lehetőséged lesz a szakmai előmenetelre. Akár valamilyen nyilvános elismerést is kaphatsz!


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves