Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. október 28.: Az Ikreket meg akarja hódítani egy tehetős férfi, a Mérleg meghívást kap a felsőbb körökbe

2022. október 28.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2022. október 28.: Az Ikreket meg akarja hódítani egy tehetős férfi, a Mérleg meghívást kap a felsőbb körökbe
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja!


A pénteki horoszkóp szerint ma lazán megoldják a gondjaikat a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Ma elmélkedő és meditatív hangulatban vagy, kedves Kos. Olyanokon agyalsz, miként növelhetnéd a bevételeidet, vagy olyan bonyolultabb kérdéseken, minthogy mi az életcélod. Valószínűleg szívesebben töltöd egyedül a napot, és töprengesz ezeken a kérdéseken.

Bika

Egy idősebb férfirokon felveheti veled a kapcsolatot, és felajánlhatja, hogy segít néhány ügyet elintézni. Lehet, nem szívesen fogadsz el segítséget, de érdemes lenne kivételesen félretenni a büszkeségedet, mert így sokkal könnyebben megoldódhatnak a gondjaid!

Ikrek

A munkában minden jól megy, és optimistán tekinthetsz a szebb jövő elé, azért is, mert jövedelmező együttműködések vannak kilátásban. Az egyedülállókat ostromolja – vagy hamarosan fogja – egy tehetős férfi. Miért nem adsz neki egy esélyt, Ikrek?

Rák

Törekedj a hálózatépítésre és a kollégákkal való kapcsolatok elmélyítésére, mivel segítségre lesz szükséged ahhoz, hogy eljuthass oda, ahová szeretnél. Éppen ezért, ha ma elakadsz, kérj segítséget, és ne csinálj semmi őrültséget, ne kockáztasd a karrieredet!

Oroszlán

Ne hagyd, hogy a munkahelyi stressz úrrá legyen rajtad. Tartsd meg az egészséges munka és magánélet egyensúlyát, különben romantikus esetének, ami várna rád a szerelmeddel. Olyan forró éjszakában lesz részetek, amire rég nem volt precedens!

Szűz

Kerüld el Szűz azokat az embereket, akik lehúznak, és támaszkodj a barátaidra. Ma szükséged lesz minden erődre! Egy komoly problémát kell megoldanod a munkahelyeden. Csak használd a szakértelmedet, a kreativitásodat, és sikerrel fogsz járni!

Mérleg

A munkahelyi vagy üzleti kapcsolataidnak köszönhetően meghívást kapsz egy elit partira, ahol a felső osztállyal, de legalábbis befolyásos emberekkel találkozhatsz. Ha teheted, ne hagyd ki ezt a lehetőséget, mert akár támogatókra is lelhetsz!

Skorpió

Ne hozz meggondolatlan döntéseket, és ne is cselekedj hirtelen felindulásból, mert fennáll a veszélye annak, hogy összeveszel egy számodra kedves emberrel. A munkában jól mennek a dolgok, és nincs miért aggódnod, sőt, valószínűleg sokkal közelebb van az előléptetés, mint gondolnád!

Nyilas

Abba kellene hagynod, hogy minden apróság miatti stresszelsz Nyilas, és görcsösen próbálod irányítani az eseményeket Engedd, hogy a dolgok maguktól alakuljanak, és ne erőltesd őket! Hamarosan új fejlemények történnek az életedben, amik tetszeni fognak és feldobnak.

Bak

Ma lehetőséged nyílik konstruktív beszélgetést folytatni a partnereddel, ami elfújja a kapcsolatod felett az utóbbi időben gyülekező sötét felhőket. A csillagok rád mosolyognak, és szerencsés újrakezdést biztosítanak. Ezt valószínűleg romantikus és forró körülmények között meg is ünneplitek!

Vízöntő

Maradj fókuszált a ma uralkodó zűrzavar közepette. Bízz magadban és a képességeidben, és tegyél meg mindent, ami a hatalmadban van, hogy a dolgok helyre álljanak. Ha elmúlt a vihar, add át magadat a pihenésnek!

Halak

A szerelmi életed csodálatos szakaszon megy keresztül. Sokat változott a kapcsolatotok az utóbbi időben, és most ott tartotok, hogy a házasságról vagy a  családalapításról elmélkedtek. Érzed a lelked mélyén Halak: nagy változások vannak készülőben!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves