Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. október 24.: A Rákot kiszemeli magának egy idősebb férfi, az Oroszlán találkozik a régi barátaival

2022. október 24.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2022. október 24.: A Rákot kiszemeli magának egy idősebb férfi, az Oroszlán találkozik a régi barátaival
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja!


A hétfő horoszkóp szerint ma nem alakul minden a csillagjegyek terve szerint. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Lehet, ma valaki segítségére vagy tanácsára lesz szükséged, Kos. Ne félj kérni! Persze, légy büszke a találékonyságodra és függetlenségedre, és arra, hogy a legtöbbször mások fordulnak hozzád. De egyáltalán nem a gyengeség jele, ha egyszer te kérsz segítséget!

Bika

Összetűzésbe keveredhetsz a szerelmeddel. Egy ideje ő neheztel rád, amiért kevés időt töltötök együtt. Ma pedig, mikor ráérnél, ő nem érhet rá. Veszekedés helyett légy vele megértő, és élvezd ki az egyedüllétet. Épp itt az ideje annak, hogy szánj magadra egy kis minőségi időt!

Ikrek

Romantikus vacsorát vagy baráti összejövetelt terveztél mára? Ne görcsölj azon Ikrek, hogy minden tökéletes legyen! Így is nagyszerűen fogjátok érezni magatokat! Valószínűleg mindenki számára emlékezetes este lesz. Tedd meg a tőled telhető legtöbbet, és utána dőlj hátra!

Rák

Ma egy kis összejövetelre kerülhet sor, amire te is hivatalos vagy, és ez lehet a nap fénypontja. De ha nem találkozol senkivel, akkor összefutsz néhány régi baráttal, és újra felmelegítetik a kapcsolatot. Egyikük, egy idősebb férfi érdeklődést mutathat irántad. Érdemes lenne adnod neki egy esélyt!

Oroszlán

Különféle beszélgetésekre kerülhet sor ma. Néhány idős ember, talán a szüleid, felhívhatnak vagy esetleg beugrasz hozzájuk. Ugyanakkor a mai napon a sors összehozhat a régi barátaiddal, akikkel ezer éve nem beszéltél. Pont itt az ideje felfrissíteni a kapcsolatotokat!

Szűz

Valaki, akitől vártad, hogy felhívjon, talán nem teszi meg, Szűz, és ez aggodalomra ad okot. Ne légy túl félénk felhívni őt. Lehet csak közbejött valami! Végül elfogjátok érni egymást, és mindkettőtökre üdítően hat a beszélgetés.

Mérleg

Pénzzel kapcsolatos aggodalmak járhatnak ma a fejedben, Mérleg. Lehet, hogy nem érkezett meg a várt csekk. Talán egy általad vállalt projekt befejezése tovább tart, mint gondoltad, ezért a várt források is késnek. A kulcsszó, amire itt emlékezni kell, a „késik”, vagyis előbb-utóbb meg fog jönni!

Skorpió

Erős vágy él benned, hogy találkozz a barátaiddal, de akadályokba ütközhetsz. Talán túl sok munkád van, vagy más okból kifolyólag nem tudsz elszabadulni. Ez még semmitől se vagy el a kedvedet! Ha nagyon akarod, össze fogod hozni a találkozót!

Nyilas

Hirtelen bizonytalanná válnak a karrierrel kapcsolatos céljaid. Azon gondolkodsz Nyilas, hogy vajon eddig hiába dolgoztál-e. Sok minden történik a színfalak mögött, amiről még nem tudsz. Megnyugodhatsz, mert olyan fejleményt hallasz, amelyek eloszlatják a kétségeidet!

Bak

Sok időt töltesz azzal, hogy megtanulj valamit, aminek később jó hasznát veszed a munkában vagy az életben, viszont ma váratlan akadályokba ütközhetsz. Idegeskedés helyett fordulj olyanhoz, aki a segítségedre lehet! Úgyis ki fog derülni, a dolog nem olyan bonyolult, mint amilyennek elsőre tűnt!

Vízöntő

Úgy ébredsz, hogy volt egy furcsa álmod, ami megragad benned és egész nap kísérteni fog. Megéri lejegyezni, ha az eszedben van, és akár megkérdezni az egyik spirituális ismerősödet, mit jelenthet, mert fontos üzenetet tartogathat számodra.

Halak

Jogi kérdésekkel kapcsolatban bizonytalanodsz el, Halak. Addig semmit se tegyél, amíg nem beszéltél hozzáértő személlyel. Szerencsére az fog kiderülni, hogy hegyeket csináltál a vakondtúrásokból. Szóval addig is, amíg nem oszlatja el valaki az aggodalmaidat: ne idegeskedj!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves