Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. november 24.: A Bikát zaklatja az exe, a Szüzet igazságtalanul vádolják meg

2022. november 23.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2022. november 24.: A Bikát zaklatja az exe, a Szüzet igazságtalanul vádolják meg
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja!


A csütörtöki horoszkóp szerint kénytelenek szembenézni a csillagjegyek az irigyeikkel. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Jobban kellene figyelned arra, kinek szenteled a figyelmedet, mert könnyen lehúzhatnak azok, akik negatív beállítottságúak vagy a tiéddel teljesen ellentétes, ellenszenves nézeteket vallanak. Ne pazarold rájuk az idődet!

Bika

Nagyszerű nap elé nézel, úgy érzed, bármit képes vagy megvalósítani. Ám beárnyékolja a napodat az exed, aki valósággal zaklat téged. Ideje lenne határozottabban fellépned, különben nem áll le, vagy végül vissza fogod fogadni.

Ikrek

Az egész napos feszültség este robban ki belőled. Elveszítheted a fejedet, és a partnereden fog csattani az ostor. Meglehet, jobban tennéd, ha egyedül töltenéd az estét vagy jeleznéd, hogy feszült vagy, mert így elkerülhetnéd a hosszantartó mosolyszünetet.

Rák

Segítőkész és nagylelkű hangulatban leszel, kedves Rák. A mai bolygóállások segítenek abban, hogy kedves cselekedetekkel örömöt vigyél mások életébe, ezért mindenképpen segíts, amikor csak lehetőséged adódik rá!

Oroszlán

Jól indul a napod, tele vagy szeretettel és kedvességgel a szeretteid iránt. Aztán valahol mégis fordul a kocka, mert a családi idillből és békéből hirtelen káosz. Valószínűleg te sem fogod tudni megmondani, honnan indult a vita, csak arra ocsúdsz fel, hogy már benne vagy.

Szűz

Az elméd ma nagyon aktív. Tele vagy ötletekkel és inspirációval. Folyamatosan új tervekkel állsz elő, amiket nagyon könnyen meg tudnál valósítani. A probléma az, hogy egy családi veszekedés beárnyékolja a napodat, mert igazságtalan dologgal vádolnak meg.

Mérleg

Ma te leszel középpontban, kedves Mérleg, és emiatt sokan irigyek lehetnek rád, akár a szeretteid is. Próbáld meg nem zokon venni, hiszen nem tehetsz arról, ha ők úgy érzik, nem olyan különlegesek, mint amilyen te vagy.

Skorpió

Egész nap lendületben vagy, és élvezed az anyagi sikereket. A mai, ideális nap egy új projekt vagy ötlet megvalósításához, ami már formát öltött az elmédben. Hidd el, ma semmi sem lehetetlen számodra! Csak maradj céltudatos, és ne engedd, hogy az irigyeid letérítsenek az utadról!

Nyilas

Jelentős sikereket érhetsz el, ha hallgatsz az idősebbekre, és időt szánsz arra, hogy törődj a mentális és érzelmi egészségeddel. Fordulj egy kicsit befelé, és elmélkedj az identitásodról és az életedről. Viszont kerüld ma az anyagiakkal kapcsolatos döntéseket!

Bak

Mindenképpen legyenek mára terveid a siker érdekében, de győződj meg arról, hogy azok megvalósíthatóak, mert ma könnyen félrevezetheted saját magadat, és a környezeted is megpróbálhat befolyásolni. Ne veszítsd el a józan eszedet, Bak!

Vízöntő

Arra kényszerülsz, hogy spórolj, miközben a szakmai ambícióidra összpontosítasz. Ne csüggedj, várnak még rád szebb idők! Légy türelemmel, ne kapkodj, hamarosan eljön az idő, amikor megcsillogtathatod képességeidet, és meg is jutalmaznak érte!

Halak

Akaratodon kívül is előbújik belőled a vezető, ami segít olyan lépéseket tenni, amiknek köszönhetően kiemelkedhetsz az átlagból, és emiatt a környezeted szörnyen irigy lesz rád. Ne törődj a kritikákkal és negatív megjegyzésekkel!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves