Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

3 csillagjegy, akihez dőlni fog a pénz a Nyilas havában

2022. november 22.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia horoszkóp zodiákus ezotéria 3 csillagjegy Nyilas hava
3 csillagjegy, akihez dőlni fog a pénz a Nyilas havában
© Shutterstock

A szűkölködés ideje lejárt, érkezik a bőség és a jólét időszaka! Három csillagjegynek új hobbija lesz a Nyilas havában: a folyamatosan áradó pénz számolgatása.


A Nyilas hava november 22-től egészen december 21-ig tart. A jegy uralkodóbolygója, a Jupiter, a bőség, a növekedés, a terjeszkedés, a szerencse, a jólét planétája. Ezenfelül, a Nyilas az egyik legoptimistább és legvidámabb jel, aki képes mindenből aranyat csinálni. Ez az időszak szórakozást és kalandokat ígér, lehetőséget kínál a továbbtanulásra, a fejlődésre és a meggazdagodásra is, ahogy azt 3 csillagjegy tapasztalni is fogja:

Ikrek

Az előtted álló időszak Ikrek különféle társulási lehetőségeket ígér. Talán egy közeli barátoddal belevágtok egy közös vállalkozásba, de az is megeshet: egymagad indítasz vállalkozást. Most hasonló gondolkodású emberekkel akármit elérhetsz. Gyümölcsöző partnerség jöhet létre a munkahelyed jóvoltából vagy akár kimagasló pozícióba is kerülhetsz. Légy nyitott a különböző lehetőségekre, de fontos, hogy ne légy hiszékeny, és mindig biztosra menj! Arra is figyelj: ne vállalj rögtön túl sokat!

Nyilas

Eljött a te időd, Nyilas! Most leginkább a tudatásodnak vagy a tehetségednek köszönhetően juthatsz sok pénzhez! Előfordulhat, hogy a tanulmányaid végre kifizetődőnek bizonyulnak vagy már most olyan tudás birtokában vagy, amit könnyedén pénzre válthatsz. Ugyanez a helyzet, ha szenvedélyesen űzöl valamilyen hobbit, például amatőr cukrász vagy. Egyik napról a másikra felfedezhetnek, és sorban állhatnak a megrendelők. A következő időszakban lazán megszedheted magadat abból: amiben a legjobb vagy.

Halak

A Nyilas szezon lehetővé teszi, hogy a legmerészebb álmaidat is megvalósítsd, csupán egy kis bátorságra van szükséged, Halak! Kérj fizetésemelést vagy előléptetést! Pályázd meg álmaid állását! Nyugodtan dönts a karrieredről, mert most jó eséllyel az lesz, amit te akarsz! Miután hirtelen minden összejön, amit elterveztél, nagy lehet a kísértés, hogy végig csak dolgozz, de az nagy hiba lenne! Gondolj a szeretteidre és arra: néha neked sem árt pihenni! Valamikor élvezned is kell a sikeredet, szóval ez jusson eszedbe, amikor nagyon jól megy majd a szekered!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves