Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

CSILLAGJEGYEK

3 csillagjegy, akire rossz hatással van az ősz

2022. október 03.

2 perc olvasás

ELLE

Ősz asztrológia horoszkóp zodiákus ezotéria 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akire rossz hatással van az ősz
© Shutterstock

Az évszakok váltakozása nagy hatással lehet az emberre, különösen a hideg, esős, és borús ősz. Három csillagjegyet kimondottan negatívan befolyásol ez az időszak.


Az ősz hivatalosan szeptember 23-án kezdődött. Egyeseket ez boldoggá tett, másokat inkább lehangolt, sőt, egyenesen depresszióba taszított. Kétségkívül mindenki másképp éli meg, és ebben nagy szerepe van az állatövi jegyünknek is. Görgess lejjebb és tudd meg, hogy te is azon 3 csillagjegy közé tartozol-e, akire kimondottan rossz hatással van az ősz:

Rák

A természetednél fogva nyári gyerek vagy, és ha az időjárás elkezd megváltozni, a  boldogságod is eltűnik. Szinte automatikusan rosszkedvű leszel, amint megérkeznek a sötét fellegek és lezuhannak az első esőcseppek. Nem bírod a látványt, a hideget, az egész lehangol téged. Igazság szerint komolyan súlyt téged a szezonális depresszió, és valóban átérzed annak a nehézségeit. Az őszi időszakban kimerült vagy, és a legszívesebben téli álmot aludnál, úgysincs ilyenkor igazából semmihez sincs kedved.

Oroszlán

Mivel alapból utálod ezt az évszakot, amint beköszönt, megérkezik a rossz hangulatod is. Állandóan fáradtnak érzed magad, nyűgös vagy, kedvtelen vagy és örökösen bosszankodsz az időjárási körülmények miatt. Kéred vissza a napsütést és a meleget, amikor lehet a szabadtéren élvezni az életet! Teljesen lehúz az ősz és a közelgő ünnepek üzenete is, mert frusztrál a halál, az elmúlás gondolata. Ilyenkor a szokottnál is mufurcabb tudsz lenni és utálod kitenni a lábadat otthonról. Jobb szeretsz otthon bekuckózni és lekötni magadat annyira, hogy azt is elfelejtsd: éppen ősz van.

Nyilas

Amíg süt a nap és kellemes meleg van, szereted az őszt. Amint bejön a borús, esős, hideg idő, onnantól kezdve egyenesen utálod, és ezzel arányosan megváltozik a hangulatod is. Bosszús vagy, amiért nem tudsz hova menni, és az eső mindig közbeszól egy-egy jó programnak. Kalandvágyó, izgalmakat kereső emberként rosszul vagy a korlátozásoktól, márpedig ez az évszak azt teszi veled. Emiatt hajlamos vagy végig puffogni ezt az időszakot, vagy amíg el nem éred a beletörődés fázisát, és onnantól kezdve csendes apátiában várod az idő múlását.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves