Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. július 18.: A Rák fizetését megemelhetik, a Halak álma valóra válik

2022. július 18.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2022. július 18.: A Rák fizetését megemelhetik, a Halak álma valóra válik
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja!


Nagyszerű lehetőségeket kínálnak ma a csillagjegyeknek a hétfői horoszkóp szerint. Mutatjuk a napi horoszkópot.

KOS  

Egy hosszú távú barátságból most hirtelen valami több lesz, Kos. Új megvilágításban láthatod ezt a személyt, és rájöhetsz, hogy nagyon vonzó számodra. Ez azonban sokkoló lehet, és eltarthat egy kis ideig, amíg megszokod. Emiatt ne hagyd figyelmen kívül! Csak óvatosan közelíts felé!

BIKA   

Nyugtalan vagy, nem találod a helyedet. Semmi sem köt le, a környezeted pedig kissé idegesít. Próbálj meg nem szítani vitát azért, hogy levezethesd a feszültségedet! Túl sok minden jár most az eszedben, ezért alvászavarod is lehet. Amikor sikerül elaludnod, bizarr álmokat láthatsz. Segíthet, ha este lefekvés előtt sétálsz, és kitisztítod a fejedet.

IKREK

Megvilágosító beszélgetésekre kerülhet sor. Ezek  romantikus és szakmai jellegű társalgások is lesznek, Ikrek. Új lehetőségek merülnek fel, szakmai téren olyanok is, amelyekkel az anyagi helyzeteden is javíthatsz. Hallgass meg minden opciót, de ne dönts hirtelen, és ez a szerelmi életedre is igaz!

RÁK

A vállalkozásod felvirágzik, termelni kezdi a pénzt. De az is lehet, hogy megtérül a befektetésed, esetleg megemelik a fizetésedet. Rengeteg bókot és elismerést kapsz ma, így nem csoda, ha megnő az önbizalmad. Lepd meg magadat, és akár a párodat valamivel, majd élvezd a győzelmedet, a sikeredet!

OROSZLÁN

Szeretnél radikális változtatásokat véghezvinni az életedben, különösen a szakmádat illetően. Fontolóra veszed, hogy külföldre költözöl, de legalábbis munkahelyet váltasz. Semmi esetre egy nap alatt akarj dönteni! Érdemes lenne mások véleményét is kikérned!

SZŰZ

pszichés képességeid a szokásosnál is erőteljesebben működnek, Szűz. Jobban rá tudsz hangolódni a környezeted gondolataira, érzéseire és a közelgő eseményekre. Csak ne vidd túlzásba, mert kimeríthet téged, és a mások sem feltétlenül értékelik, ha azt érzik: szabályosan turkálsz bennük.

MÉRLEG

Kellemes baráti és egyúttal szakmai megbeszélések várnak rád. Amíg a barátokkal jót szórakozol, és egy közös utazást terveztek, a munkahelyeden felmerül az előléptetés is. Sőt, egyéb bevételi források is felmerülhetnek, amelyek nem köthetőek a munkádhoz. Alaposan vizsgáld meg a lehetőségeidet és csak azután dönts!

SKORPIÓ

A jelenlegi bolygóenergiával együtt új szakmai lehetőségek jelenhetnek meg a láthatáron. Nem vagy az a személy, aki a pillanat hevében kockáztat, ezért előbb bölcsen begyűjtöd az információkat. De nem jó ötlet túl sokáig várni, mivel a dolgok változhatnak! Ha tetszik, amit hallasz, hamar nézz utána, nehogy nélküled menjen el a hajó.

NYILAS

A külföldről érkező üzenetek, telefonhívások vagy e-mailek új, érdekes személyekkel hozhatnak kapcsolatba. Ezek az emberek lenyűgöző ötletekkel rukkolnak elő, Nyilas. Az általuk megszerzett tudás anyagi és szellemi szinten  is növekedést hozhat, és akár tartós barátságok is szövődhetnek. Oszd meg te is azt, ami a többiek hasznára lehet!

BAK

A jelenlegi helyzeted a lelked ápolására ösztönöz.  Bármilyen fejlett is vagy  spirituális szinten, most új kinyilatkoztatások és tapasztalatok várnak rád. Látogass el egy misztikus, gyógyító helyre vagy a természetbe, és szívd magadba az ott található energiát. Aztán figyelj oda az álmaidra, mert üzenetet hordozhatnak magukban!

VÍZÖNTŐ

Egy barátod vagy egy volt munkatársad új és izgalmas lehetőséget kínálhat neked. Végre olyannal foglalkozhatsz, amivel mindig is szerettél volna, vagy rövid időn belül jelentős pénzösszeghez juthatsz. Előbb gyűjtsd be az információkat, és várj egy-két napig, mire meghozod a végleges döntésedet!

HALAK

Új lehetőség adódhat ma számodra, Halak. Úgy tűnhet, mint egy valóra vált álom! Ez az a nagy dobás, amire eddig vártál, de akkor is szeretnél egy kicsit gondolkodni rajta. Ennek főleg az az oka: nehezedre esik elhinni, hogy tényleg megtörténik. Ugyanakkor aggódsz, milyen hatással lesz a szerelmi életedre. De ez az ajánlat pont olyan jó, mint amilyennek látszik!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves