Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

Erre a 3 csillagjegyre rátalál a boldogság idén nyáron

2022. július 11.

2 perc olvasás

ELLE

boldogság csillagjegyek horoszkóp
Erre a 3 csillagjegyre rátalál a boldogság idén nyáron
© Shutterstock

Nehéz megfogalmazni, kinek mit is jelent pontosan a boldogság, ám három szerencsés csillagjegy szülöttei idén nyáron a saját bőrükön tapasztalhatják meg ezt a csodás érzést.


Beteljesülés, elégedettség, hála, szerelem – mindegyik szorosan kapcsolódik a boldogsághoz, az azonban teljesen egyéni, ki mikor és milyen helyzetben érzi azt, hogy igazán boldog.

Talán magadnak sem tudod megfogalmazni pontosan, hogy mi is tesz téged igazán boldoggá, így hát mi lenne, ha a csillagokra bíznád ezt a feladatot? Az alábbi három csillagjegy szülöttei idén nyáron jó eséllyel átélhetik a boldogság önfeledt pillanatait.

Bika

A nyári hónapok során néhány fontos változáson megy keresztül a Bika, amelyek nagy szorongással és adott esetben akár fájdalommal is járhatnak. Mivel föld jegyhez méltón nagyra értékelik az állandóságot, ez az időszak nem lesz feltétlenül könnyű számukra. Mindez azonban elengedhetetlen ahhoz, hogy új szemszögből ismerd meg magad és az életedet, és rátalálj a saját utadra. A mostani változási folyamatok közepette azonban rájöhetsz, hogy a mostani út egyenesen a boldogság felé vezet majd.

Oroszlán

Az idei nyár az Oroszlán számára az önkép részleteinek kidolgozásáról szól majd. Hosszú idő után kitörhetsz azokból a skatulyákból, ahova korábban talán a tudtodon kívül kerültél, ezzel átküzdheted magad minden gáton és kibontakoztathatod a személyiségedet. Ez a felszabadulás a boldogság megtapasztalásával jár kéz a kézben, és néhány iránymutatásra is ráakadhatsz az igazán mély kiteljesedés felé vezető úton.

Mérleg

A Mérleg ezen a nyáron visszatalál a rég elfeledett könnyedséghez. Magad mögött hagyhatod a múlt feszültségeit és sebeit, és újra a természetednek megfelelő, öntudatos, nyitott és elismerő szemmel tekinthetsz a körülötted lévő világra. Így nemcsak külsőleg, de belsőleg is megtapasztalhatod a boldogságot – azzal, hogy visszatalálsz önmagadhoz.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves