Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

CSILLAGJEGYEK

3 csillagjegy, akinek hamarosan sorsfordító döntést kell hoznia

2022. július 14.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia horoszkóp zodiákus ezotéria sors 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek hamarosan sorsfordító döntést kell hoznia
© Shutterstock

A június 13-ai telihold 3 csillagjegy életében egy sor láncreakciót indított el, ami miatt átértékelik az életüket.      


A Bak telihold sokakra volt hatással, illetve fogják is még egy darabig érzékelni az utóhatását. Ebben az időszakban felszínre kerül mindaz, amit a szőnyeg alá söpörtek. Nagy igazságokra derül fény, kitisztul az emberek látása. 3 csillagjegy viszont egészen drámaian éli meg ezt az időszakot, ami azt jelenti: nemsokára drasztikus változásokat hajtanak végre az életükben. Mutatjuk, kiknek kell felkészülniük lélekben:

Kos

Intenzíven dolgozik benned az érzés: változtatnod kell. Valamit tenni szeretnél, kitörni a mostani a helyzetedből. Ugyanakkor eléggé feketén-fehéren látod a helyzetedet, és szélsőségekben gondolkodsz. Most egy mindent vagy semmit időszakot élsz. Vagy elvesz a partnered vagy szakítotok. Vagy előléptetnek a munkahelyeden vagy inkább másik helyet keresel. Úgy érzed, ideje megszabadulni mindattól, ami csak visszatart, és kíméletlen tisztogatásra készülsz. A következő napokban górcső alá veszed életed minden területét, és utána meghozod a sorsodat megváltoztató döntéseket.

Ikrek

Hirtelen megvilágosodsz azzal kapcsolatban, ki akarsz valójában lenni, és kivel szeretnéd valójában tölteni az idődet, az életedet. Már nem érdekel, mások mit gondolnak rólad vagy mit várnak tőled.  Kész vagy ledobni a láncaidat, a maszkodat és végre önazonosan viselkedni. Tudod, hogy akaratodon kívül meg fogsz bántani másokat, de tisztában vagy azzal: erre van szükséged, ez kell a saját boldogulásodhoz. Benne van a pakliban, hogy szakítasz a pároddal vagy egy közeli barátoddal. Végül, amely  kapcsolataidat megőrzöd, azok sokkal erősebbé válnak. Légy bátor, tedd meg, amit tenned kell! Ez most igenis az egészséges önzés ideje!

Szűz

A 13-ai telihold ráébresztett néhány dologra. Talán azóta is folyamatosan érnek az újabb meg újabb felismerések. Az az érzésed, már semmi sem lesz a régi. Lehullt a szemedről a hályog, látod, hogy életed mely területei nem működnek, kik a hamis barátok, és milyen káros illúzióban éltél az utóbbi időszakban. Ennek most vége, és miután leülepedtek benned a felismerések, kész vagy meghozni bizonyos sorsfordító döntéseket, amelyek érintik a szerelmi életedet, a karrieredet, a baráti viszonyaidat, egyszerűen mindent. Eleinte nehéz lesz, de utána fantasztikusan fogod érezni magad, főleg szabadnak és boldognak!


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves