Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. december 2.: Valaki ma nagyon a Kos szívéhez nő, az Ikrek párja házasságra vágyik

2022. december 02.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2022. december 2.: Valaki ma nagyon a Kos szívéhez nő, az Ikrek párja házasságra vágyik
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja!


A pénteki horoszkóp szerint kellemes meglepetések érik a csillagjegyeket. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Új barátságokat és kapcsolatokat fogsz kötni. Az egyik barátod, akit ma szerzel, nemcsak a szívedhez nő, de nagyon fontossá is válhat a későbbi években, bár lehet, hogy most nem úgy tűnik. Ezenkívül kifejezetten segítőkész hangulatban vagy, és szívesen segítesz a barátaidnak és családodnak.

Bika

Rengeteg energiád van, és tele vagy szenvedéllyel. Használd arra, hogy ma figyelemre méltó eredményeket érj el, szembeszállj azokkal, akik elnyomnak, és átvedd a saját életed felett az irányítását.

Ikrek

Igazán meglepő élményen lesz részed. A romantikus vacsora vagy kanapén borozgatás közepette a partnered megnyílik neked, és mesélni kezd magáról és a vágyairól. Az derülhet ki, hogy készen áll a házasságra és a családalapításra.

Rák

Úgy tűnhet, hogy a feladataid egyik napról a másikra megsokasodtak, kedves Rák. Szembe kell nézned a kötelességeiddel, és a lehető legjobbat kell kihoznod mindenből. Az elvégzett munka pozitív hatással lesz a nyugalmadra és sikerélményt ad!

Oroszlán

Kicsit rosszkedvű vagy, és nem vagy biztos benne, hogy mit akarsz. Még ahhoz sincs kedved, hogy véghez vidd, amit elterveztél. Az elméd és a szíved különböző igényeket ébreszt. Az emiatt keletkező belső feszültség miatt harapós hangulatban leszel ma.

Szűz

Nagyon nagylelkű vagy a környezeteddel, és emiatt hajlamos vagy ígérgetésekbe bocsátkozni. Légy ezzel óvatos, mert könnyen megbánthatsz másokat vagy magadat hozod kellemetlen helyzetbe, hogy olyat teszel, amihez nincs is kedved.

Mérleg

Azt tapasztalod Mérleg: ma semmi sem működik a tervek szerint. Ha túlságosan ragaszkodsz egy jól kitaposott ösvényhez, kellemetlen meglepetésekre kell számítanod. Szóval inkább légy rugalmas, és engedd mára azt, ami nem megy.

Skorpió

Mutatkozz meg, Skorpió! Igenis állj ki a világ elé, hadd dicsérjenek meg a tudásodért, a tehetségedért. Jót fog tenni az önbizalmadnak! A munkahelyeden ma lehetőséged lesz felhívni magadra a figyelmet, szóval élj vele!

Nyilas

Tévedni emberi dolog, Nyilas. Ismerd be a  hibáidat és gyengeségeidet. Ezzel nemcsak a megfontolt gondolkodásmódodról teszel tanúbizonyságot, hanem szerénynek és alázatosnak mutatkozol, ami rokonszenvessé tesz a környezeteddel szemben.

Bak

Nem indul jól a napod, mert összetűzésbe kerülhetsz a főnököddel vagy tetemes mennyiségű munkát adhat.  Szerencsére déltől kezdődően a dolgok egészen másképp néznek ki: szinte minden, amit csinálsz, azt siker koronázza.

Vízöntő

A mai nap jó lehetőséget kínál bővíteni a baráti körödet. Úgy érzed, hogy a jelenlegi társadalmi köröd korlátoz az utóbbi időben. Légy merész és nyitott az új lehetőségekre, mert ezek csodálatos új kapcsolatokhoz vezethetnek!

Halak

Néhány érdekes ajtó nyílik meg előtted ma, különösen a szerelem és a romantika terén. Szingliként találkozhatsz egy olyan személlyel, aki több téren is lenyűgöz téged. Párban élőként pedig a szerelmeskedés új szintjét fedezhetitek fel a pároddal!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves