Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

PÉNZHOROSZKÓP

Pénzhoroszkóp: ez vár rád decemberben a csillagjegyed szerint

2022. december 01.

4 perc olvasás

ELLE

december asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria pénzhoroszkóp
Pénzhoroszkóp: ez vár rád decemberben a csillagjegyed szerint
© Shutterstock

Az év utolsó hónapja lehetőséget kínál a legtöbb csillagjegynek, hogy nagyot szakítsanak! Mutatjuk, hogy a te markodat mennyi pénz üti a decemberi pénzhoroszkóp szerint!


Eljött az év utolsó hónapja, mikor lehetőségünk van megcsinálni a szerencsénket, nyélbe ütni az üzletet, elindítani a saját vállalkozásunkat vagy lépéseket tenni anyagi helyzetünk javítására. December 21-ig a Jupiter a Halakban tartózkodik, addig élvezhetjük áldását, és valósíthatjuk meg az álmainkat. Kíváncsi vagy, mit jósol neked a decemberi pénzhoroszkóp! Görgess a csillagjegyedhez!

Kos

A Kosnak új módszereket kell keresnie a pénzszerzésre, mivel a régiek már nem hoznak igazán jövedelmet. De ne aggódjon emiatt, mert sokkal ígéretesebb lehetőségeket fog találni. December vége anyagilag különösen sikeres lesz, úgyhogy ne hagyjon ki semmilyen lehetőséget!

Bika

2022 decemberében a Bika jó hírekre számíthat a pénzügyek terén. Bónuszt kap, fizetésemelést vagy egy régi adósságot fizet ki. A kemény munka, amit a karrierje előmozdításáért tett, meghozza a gyümölcsét. A csillagok azt tanácsolják, hogy fektessen be a fejlődésedbe, és tanuljon olyat, ami segíthet a munkájában!

Ikrek

Rosszul kezdődik a december az Ikreknek. A pénzcsapot elzárják, és szabályosan kifolyik a pénz a kezei közül. Fennáll a kockázata egy váratlan kiadásnak, vagy nem tudja visszafizetni az adósságát. A szórakozottsága és a feledékenysége lehet a ludas.

Rák

A Rákok decemberben úgy viselkednek, mintha milliomosok lennének. Rengeteg pénzt költenek majd ajándékokra. A pénzügyekhez való komolytalan hozzáállás felemészti a bankszámlájukat, és a hónap végén össze kell majd húzniuk a nadrágszíjukat.

Oroszlán

Decemberben rengeteg pénzt adsz ki ingatlannal vagy autóval kapcsolatban, és persze ajándékokra. De szerencsére érkezik majd a lehetőség, aminek köszönhetően legkésőbb az új évben, de ismét feltöltöd a bankszámládat.

Szűz

Türelmed hamarosan megtérül a munkahelyeden. De amíg vársz a bónuszra, meglehet, hogy épp egy nyereménynek köszönhetően jutsz egy jelentősebb összeghez. Azok, akiknek saját vállalkozásuk van, a hónapban szép profithoz juthatnak.

Mérleg

A hónapban érdemes előre tervezned, így elkerülheted a túlköltekezést. Ne tévesszen meg a nagy és gyors pénz ígérete, mert fennáll a veszélye annak, hogy csalás áldozatává válsz, és komoly veszteséget szenvedsz. Viszont egy ígéretes üzleti lehetőséggel találhatnak meg a hónap vége felé.

Skorpió

December anyagilag virágzó lesz a Skorpiók számára. Ebben az időszakban előnyös befektetésekbe mész bele, amik jövedelmezőnek bizonyulnak. A hónapban nem szabad munkahelyet váltani, még akkor sem, ha az ajánlat nagyon csábító.  Viszont a hónap végén további bevételi forrás nyílik meg előtted.

Nyilas

Nem fogod vissza magadat a hónapban, ha költekezésről van szó. Viszont a december remek üzleti vagy társulási lehetőséget kínál, ami felturbózhatja a bankszámládat. Amennyiben régóta álmodozol egy vállalkozás indításáról, akkor ideje belevágni!

Bak

A csillagok azt tanácsolják a Bakoknak: tartózkodjanak a befektetésektől és a nagyobb kiadásoktól. Pénzt se adjanak kölcsön, mert csekély az esélye annak, hogy visszakapják. Legyenek reálisak a jegy szülöttei a pénzügyi lehetőségeiket és kilátásaikat illetően. Ne higgyenek mások ígéreteinek, hacsak nem támasztják alá tettekkel!

Vízöntő

Decemberben az anyagi helyzeted meglehetősen változó lesz. Lesznek időszakok, amikor felvet majd a pénz, de valószínűleg az ajándék vásárolgatásnak köszönhetően hamar ki is ürül a pénztárcád. Ám ekkor megjöhet a bónusz, a profit, ami megint lendít majd a helyzeteden.

Halak

A Halak nem tud majd takarékoskodni decemberben. Nem aggódnak az anyagi biztonság miatt, sokkal fontosabb számukra, hogy felejthetetlen élményeket szerezzenek maguknak és szeretteiknek. Maximálisan élvezni fogják az ünnepeket, de jelentősen befolyásolja majd a számlájuk egyenlegét. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves