Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KARRIER HOROSZKÓP

Karrier horoszkóp: ez vár rád decemberben a csillagjegyed szerint

2022. december 01.

5 perc olvasás

ELLE

december asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria karrierhoroszkóp
Karrier horoszkóp: ez vár rád decemberben a csillagjegyed szerint
© Shutterstock

Az év utolsó hónapja sikert és elismerést hoz a csillagjegyeknek. Kíváncsi vagy, hogy vajon mire számíthatsz a decemberi karrierhoroszkóp szerint?


Itt az ünnepi szezon és rengeteg lehetőséget tartogat számodra! December 6-án, a Merkúr kommunikációs bolygó belép a gyakorlatias Bak jegyébe, a csillagok segítenek nekünk kifejezni a vágyainkat, és a megfelelő szavakat adja a szánkba az üzletkötéshez, illetve a különböző tárgyalásokhoz. Az évnek ez az időszaka különösen nehéz a munkahelyünkön, mivel felpörögnek az események, ki sem látszódunk majd a sok munkából, és ez talán még rosszabb lehet a két ünnep között. Viszont a jó hír az: minden erőfeszítés kifizetődik a hónapban. Görgess lejjebb a csillagjegyedhez, és megtudod, mit tartogat számodra a decemberi karrierhoroszkóp:

Kos

Az egyszerű, kényelmes megoldások nem vallanak rád, és most sem élsz majd velük, kedves Kos. Minél nagyobb kihívást jelent valami, minél nehezebb, annál inkább felébred az ambíciód. A Szaturnusz több állóképességet és kitartást is ad decemberben, így biztos lehet abban, hogy a terveid megvalósulnak és a sikered stabil alapokon áll.

Bika

Kedves Bika, ha karrierrel kapcsolatos célokról van szó a hónapban: bízz a megérzéseidben, így nemcsak könnyebb lesz az életed, de még sikeresebb is! Decemberben a Jupiternek köszönhetően egy nagyszerű lehetőség kerülhet az utadba, amit nem szabad kihagynod!

Ikrek

Decemberben tudod, hogyan győzz meg másokat a tehetségedről és képességeidről. A spontán természeteddel, valamint a kreativitásoddal is jó pontokat szerzel a munkahelyeden, és többször is elismerésben fogsz részesülni. A Neptunusz azonban ad neked egy tanácsot: kerüld a pletykamalmot. Nem minden igaz, amit a kollégáid mondanak!

Rák

Folyamatosan új lehetőségek nyílnak meg számodra, és tulajdonképpen minden ajtó nyitva áll előtted. Ha eddig hiába kerestél munkát, akkor most garantáltan találsz valamit! Új kapcsolatokra is szert tehetsz, ami nagy jelentőséggel bír majd szakmai fejlődésed szempontjából.

Oroszlán

Decemberben a kreativitásod virágozni fog. A munkahelyeden különösen nagyra fogják értékelni a tehetségedet. Amennyiben művészettel foglalkozol, előfordulhat, hogy felfedeznek, és még akár arra is lehetőséged adódik, hogy megélj belőle. Ha saját üzleted van, pörögni fog a hónapban!

Szűz

A hónap elején ne pazarold feleslegesen az energiáidat olyan megbeszélésekre, amelyek valójában nem vezetnek sehová. Ehelyett a fontos céljaidra koncentrálj! Türelmed hamarosan maradéktalanul kifizetődik, de nem csak anyagi tekintetben! Jó esély van arra, hogy előléptessenek, és akár vezetői pozícióba is kerülhetsz.

Mérleg

Ha elhatároztad magadat valamiben, tedd meg! A Mars decemberben bőségesen ad kitartást, és szorgalmat, valamint könnyen elérheted a céljaidat. A munkahelyeden jelentős megbecsülésben részesülsz, és meg is jutalmaznak. Egyesek részmunkaidős állást vállalhatnak, ami segít egy kicsit javítani a költségvetésükön.

Skorpió

A havi horoszkópod azt mutatja, hogy minden esélyed megvan a szakmai sikerre! A Merkúr erőssé és magabiztossá tesz. Ha biznisszel foglalkozol, akkor kivételesen előnyös üzletet üthetsz nyélbe. A munkahelyeden valószínűleg nagyobb felelősséget kapsz, és kiemelt pozícióba kerülsz.

Nyilas

Ebben a hónapban csúcsformában vagy! A Merkúrnak köszönhetően tisztában vagy a feladataiddal, és nem próbálod másokra hárítani a felelősséget. Kimondottan erős és megállíthatatlan vagy. Minden feladatodat maradéktalanul elvégzed, a feletteseid elégedettek lesznek veled. Jövedelmező lehetőséget ajánlhatnak neked a hónap végén.

Bak

Csak egyre figyelj a hónapban: ne csinálj egyszerre túl sok mindent! Mindig legyen egy sorrend, és ragaszkodj a terveidhez, mert csak így érheted el a kitűzött céljaidat. Szerencsére tele leszel ötletekkel, kreativitással, és sokkal többet is elérhetsz annál, mint tervezed. Amennyiben saját vállalkozásod van: pörögni fog az üzleted.

Vízöntő

A sors két kézzel szórja áldását. Új munkalehetőséget kaphatsz, az előléptetés is felmerül a jelenlegi munkahelyeden, de akár saját vállalkozást is indíthatsz. A hónapban a legnagyobb problémád a bőség zavara lesz. Amennyiben művészettel foglalkozol, végre felfedezhetnek és akár hírnévre is szert tehetsz.

Halak

Előbb mindig mérd fel, hogy egy projekt elvégzése mennyire éri meg neked. Viszont, amibe belevágsz, azt siker koronázza. A hónapban kivívod a feletteseid és kollégáid tiszteletét. Egy ötleted átütő sikert hozhat a munkahelyeden, az üzleti életben vagy a vállalkozásodban. Sok Halak kerül majd közelebb ahhoz, hogy olyannal foglalkozzon, amit tényleg szeret.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves