Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. december 19.: A Szűz úgy érzi magát, mintha egy rossz álomban lenne, a Halak megható ajándékot kap

2022. december 19.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2022. december 19.: A Szűz úgy érzi magát, mintha egy rossz álomban lenne, a Halak megható ajándékot kap
© Fotó: Getty Images

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja!


A hétfői horoszkóp szerint feszültek lesznek a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Mostanában hajlamos vagy elmenekülni a konfrontáció elől, de ma nem tudod elkerülni. Lehet, a partnered vagy egy családtagod nyomást gyakorol rád. Tedd meg, amiről tudod, hogy meg kell, és utána nyugalmad lesz!

Bika

Lehet, ma kissé fáradtnak érzed magad, Bika. Támaszkodj a szeretteidre, akik segítenek feltöltődni. Ugyanakkor, hírt kaphatsz valakiről, aki korábban fájdalmat okozott neked. Ez egy jó alkalom arra, hogy rendbe tegyétek a dolgokat!

Ikrek

Fontos nap ez a mai, kedves Ikrek, mivel te is megtanítasz bizonyos dolgokra másokat, és általuk is értékes életbölcsességekkel leszel gazdagabb. Sőt, olyat is tanulhatsz ma, amit eddig nem tudtál!

Rák

Feszültség lehet a levegőben a nap folyamán, Rák. Az elmúlt napokban nem sikerült kipihenni magadat és a fáradtságtól még érzékenyebb vagy. Bármennyire is igyekszel elkerülni, vitába keveredsz valakivel, aki közel áll hozzád.

Oroszlán

Nem a társadalom szabályai szerint éled az életed. A szabadság a legfontosabb számodra. Néha mégis megrohamoznak olyan érzések, mi lesz, ha örökre egyedül maradsz, és ez a nap is ilyen. Gondold át, mit jelent neked az „elköteleződni” szó.

Szűz

Az élet most egy rossz álomnak tűnik. Hirtelen csőstül jön a baj, és úgy érzed, képtelen vagy egyszerre ennyi mindennel megküzdeni. Az emberek beszélnének hozzád, de nem is érted, mit mondanak, akkora már a fejedben is zűrzavar.

Mérleg

Egész nap futkosol, egyik feladatot intézed a másik után. A jó hír az: sikerül mindent elintézni, amit csak szeretnél, viszont estére teljesen lemerülsz. Készülj fel arra, hogy emiatt ingerlékeny lehetsz!

Skorpió

A mai bolygókonfiguráció elgondolkodtat életed egy olyan aspektusán, ami sok nehézséget okoz számodra, Skorpió. Valószínűleg a párkapcsolatodat illetően érzed azt, hogy nem tartotok ott, ahol lenni szeretnél. Beszéltél már erről a szerelmeddel?

Nyilas

Szívesen összedolgozol másokkal. Így a csapatban történő munka nemcsak gyorsabb, de eredményesebb is! Ráadásul rengeteg elismerést, és bókot zsebelhetsz be a környezetedtől.

Bak

Kicsit irigy ma másokra, kedves Bak. Úgy érzed, ők sokkal előrébb vannak, mint te, vagy pedig sokkal boldogabbak. Ahelyett, hogy összehasonlítgatod magadat másokkal, miért nem próbálsz úgy élni, ahogy szeretnél?

Vízöntő

Az egyik legjobb tulajdonságod a nagylelkűség, Vízöntő. Ez ma is megnyilvánul, hiszen lépten-nyomon apró ajándékokkal, figyelemmel vagy segítséggel lepsz meg másokat, amiért nagyon hálásak lesznek neked!

Halak

Meglehetősen feszült vagy, mert úgy tűnik, nem megfelelően haladsz a karácsonyi előkészületekkel és a munkahelyeden is úszol a feladatokkal. Erre az egyik kollégád vagy barátod, épp ma lep egy megható ajándékkal, ami jobb kedvre derít. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves