Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. december 14.: A Kos nyereményre tesz szert, a Nyilassal megtörténik az, amire a legkevésbé számított

2022. december 14.

3 perc olvasás

ELLE
asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda
Napi horoszkóp, 2022. december 14.: A Kos nyereményre tesz szert, a Nyilassal megtörténik az, amire a legkevésbé számított
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja!


A szerdai horoszkóp szerint jó néhány csillagjegyet ér ma rendkívüli szerencse! Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

A szerencse ma a te oldaladon áll Kos, ha pénzügyekről van szó! Éppen ezért, akár nyeremény formájában is pénzre tehetsz szert. Viszont a munkahelyeden légy óvatos a véleményed hangoztatásával, mert a mai napon nem vevő rá a környezeted.

Bika

Ma előtör a birtokló természeted, és nem vagy rest megvédeni azt, amivel kapcsolatban úgy vagy: az a tiéd. Éppen ezért feszültség adódhat a munkahelyeden, és a szerelmi életedben is. A párod különösen rosszul veheti, ha fojtogatod a szereteteddel.

Ikrek

A csillagok azt jósolják, hogy ma váratlan kiadásokkal kell szembenézned. Légy óvatos, mert sokkal nagyobb pénztől is búcsút inthetsz, mint azt gondolnád. Ezenfelül ma kerüld a vitákat és a konfrontációkat, ugyanis te húznád a rövidebbet!

Rák

Légy óvatos, Rák! Valaki ma látszólag nagyon érdeklődő lehet, meglepően sokat kérdez, és talán őszintén érdekli is, mi van veled, de utána akarva-akaratlanul elpletykálhatja másoknak, amit megtudott.

Oroszlán

Próbáld meg a nap első felében letudni a kötelezettségeidet, és a feladataidat, így a második felében élvezhesd a barátokkal, családoddal töltött időt, akik gondoskodnak a szórakozásról! Ne hagyd, hogy bármi is elrontsa a délutánodat!

Szűz

Könnyen lehet, hogy ma megkomolyodik a meglévő kapcsolatod vagy éppenséggel az új. Ha ez nem lenne elég öröm a napra, számíthatsz arra, hogy váratlan segítséget kapsz az egyik megoldhatatlannak tűnő problémádhoz.

Mérleg

Fennáll az esélye, hogy valaki a közeledben ellopja az ötleteidet, hogy saját karrierjét előmozdítsa. Éppen ezért légy óvatos azzal kapcsolatban, kivel osztod meg az ötleteidet! Ne oszd meg tudásodat kollégáiddal, még akkor sem, ha már régóta ismered őket.

Skorpió

Az elméd ma nagyon aktív. Tele vagy ötletekkel és inspirációval. Folyamatosan új tervekkel fogsz előállni, amelyeket nagyon könnyen meg tudsz majd tervezni és valósítani. Az egyetlen problémád ma az lesz, hogy úgy érzed, eláraszt az új ötletek özöne!

Nyilas

A nap kissé bizarrnak bizonyulhat. Ma nagy eséllyel megtörténik egy olyan esemény, amire soha nem számítottál. A helyes út felismerése ebben a helyzetben nagymértékben befolyásolja az életedet, és a jövődet.

Bak

Váratlan jó híreket fogsz kapni. Lehet, összefüggnek a karriereddel vagy a magánéleteddel, de anyagi haszonnal jár. Nem is csoda, hogy jó hangulatban leszel, és mindenkit derűvel, valamint boldogsággal fogsz megfertőzni magad körül.

Vízöntő

Meglehet, ma több izgalmas üzleti vagy  állásajánlatot kapsz. Mielőtt bármelyiket is választanád, alaposan informálódj a lehetőségeidről! Viszont ma észre kellene venned, hogy valaki kihasznál a környezetedben.

Halak

Nem érdemes azon töprengeni, hogy a dolgok miért történtek úgy, ahogy. Csak tudd, hogy minden a te javadat szolgálja! Hamarosan úgyis meg fogod érteni az eseményeket, mert megérkezel oda, ahová a sorsod vezet.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves