Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. december 12.: A Szűz hajója elsüllyed, a Skorpiónak megsúgja az univerzum, mikor és mit tegyen

2022. december 12.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2022. december 12.: A Szűz hajója elsüllyed, a Skorpiónak megsúgja az univerzum, mikor és mit tegyen
© Getty Images

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja!


A hétfői horoszkóp szerint ma az univerzum gondoskodik a csillagjegyekről! Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Állj készen a cselekvésre, Kos! Úgy érezheted, hatalmas terhek nyomják a vállaidat, és ha nem teszel valamit, összeroppansz a terhek súlya alatt. Ma van annak a napja, hogy kiszabadulj a fullasztó helyzetedből.

Bika

Intenzív érzelmi drámákat éltél meg mostanában, ám ez a mai napon folytatódik. Ha úgy érzed, majd felrobbansz, akkor menekülj el a helyzet elől, különben olyat mondhatsz, amit később megbánhatsz.

Ikrek

Tüzes hangulatban vagy, ami egy részről előnyös, mert dinamikussá tesz, és könnyebben haladsz a munkádban. Másrészről, pillanatok alatt fel tudnak húzni az emberek, és meggondolás nélkül leállsz velük vitázni.

Rák

Ma vedd előre a sürgős ügyek megoldását, kedves Rák, főleg akkor, ha romantikus kérdésekről és érzelmi szükségletekről van szó. Semmilyen körülmények között ne hagyd figyelmen kívül a jeleket, amiket a párod küld.

Oroszlán

Miközben ma megpróbálod elmondani a véleményedet, olyan érzésed támadhat, hogy valaki megpróbál lekicsinyelni vagy lejáratni. Ne add meg neki, amire vágyik, és kezeld méltóságteljes nyugalommal a helyzetet.

Szűz

Ez az a nap, amikor süllyedni kezd a hajód. Nincs más választásod Szűz: mentsd, ami menthető. Drámai helyzet alakulhat ki a magánéletedben vagy éppen a karrieredben, esetleg mindkettőben.

Mérleg

Tartsd nyitva az érzékszerveidet Mérleg, mert bármilyen csatornán keresztül érkezhet üzenet az  univerzumtól vagy éppen a környezetedtől. Elég, ha csak figyelsz, és mindent megtudhatsz, ami eddig rejtve maradt előtted.

Skorpió

Ma egész nap ragyogni fogsz, de ami talán ennél is jobb: érezni fog, ahogy az  univerzum biztos kezekkel vezet téged, mintha tényleg súgná, mikor és mit tegyél. Csak figyelj, mert ritka különleges nap vár rád!

Nyilas

Nem tudsz dönteni a kapcsolatod sorsáról, mert a szíved és az eszed is mást mond. Még visszahúz a múlt és a szép emlékek, de közben óriási fájdalmat érzel. Hagynod kellene, hogy a múlt történelemmé váljon.

Bak

Támaszkodj a hatodik érzékedre, és ha a dolgok kezdenek eldurvulni: őrizd meg a hidegvéredet. Engedd, hogy a  megérzéseid vezessenek, és akkor minden rázós helyzetet könnyedén átvészelsz.

Vízöntő

A mai napon hatalmas vagy öröm csalódás ér, attól függően, hogy mit teszel a nap folyamán. Ma eldőlhet a  karriered vagy éppen a kapcsolatod sorsa. Meg is valósulhat az álmod, de össze is törhet.

Halak

Ma van az a nap, amikor megtapasztalod a tetteid jutalmát, különösen a szerelemben, a szépségben és a legmélyebb érzelmeidben. Végre elégedetten hátradőlhetsz, és élvezheted a szeretetet, az elismerést.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves