Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

BEST WEEKEND

3 csillagjegy, aki élete legjobb hétvégéje elé néz

2023. szeptember 09.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, aki élete legjobb hétvégéje elé néz
© Shutterstock

A csillagok gondoskodnak arról, hogy három csillagjegy sose felejtse el ezt a hétvégét.


A Rák Hold, a Jupiter retrográd és az Oroszlán Vénusz hármasa szép élményeket tartogat a zodiákus tagjainak. Ám a horoszkóp szerint főleg az alábbi 3 csillagjegy érezheti azt, hogy ez élete legcsodálatosabb hétvégje:

Ikrek

Hihetetlenül szerencsés leszel a hétvégén, Ikrek! Amihez hozzáérsz, az arannyá válik a kezedben. Nincs olyan dolog, ami most ne jönne össze neked. Végre eljuthatsz azokra a programokra, ahová régóta szerettél volna, vagy megkapod azt, amiről hónapok óta álmodozol. Ha ez nem lenne elég, még potyapénz is ütheti a markodat. Az már csak a hab a tortán, hogy a szeretteid is lesik minden kívánságodat, és valaki még az álmodat is valóra válthatja.

Rák

A következő napokban jelentős sorsfordulatok mehetnek végbe az életedben. Olyan ajtók nyílnak meg előtted, amikről eddig talán álmodni sem mertél. Minden lehetőség adott ahhoz, hogy új életet kezdj külföldön vagy akár itthon, és még az álommunkát is megkaphatod hozzá. Ez egy olyan hétvége, amikor bármi megtörténhet veled, és a legvadabb álmaid is valóra válhatnak.

Bak

Talán még csak eszedben sincs, hogy bármi is megváltozhatna a szerelmi életedben a hétvégén. Ebben az esetben még nagyobb lesz a meglepetés, ugyanis a partnered váratlanul megkérheti a kezedet vagy feldobja a családalapítás ötletét. Egyeseknél pedig az új élet kezdése merülhet fel egy másik országban. Az egyedülállókat sem kerüli el a szerelem, mert romantikus filmbe illően ismerkedhetnek meg az új kedvesükkel.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves