Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

3 csillagjegy, akinek betoppan az életébe a szerelem május elején

2024. április 29.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek betoppan az életébe a szerelem május elején
© Shutterstock

3 csillagjegy szerelmes napokra számíthat. 


A horoszkóp legújabb üzenete szerint 3 csillagjegy életébe betoppan a szerelem május elején. Romantikus időszakra számíthatnak, és az biztos, hogy sok nevetésben, valamint örömben lesz részük. Mutatjuk, kik számíthatnak felejthetetlen hónapkezdésre. 

Bika

Rengeteg váratlan esemény jön az életedbe, és a karriered mellett a magánéletedben is hatalmas változások jönnek. Ez azt jelenti, hogy a leghihetetlenebb pillanatban találkozhatsz valakivel, aki teljesen levesz a lábadról, és azt fogod érezni, mintha már évek óta ismernétek egymást. Ez az illető mindent el fog követni, hogy meghódítson téged, és sikerrel is fog járni, hiszen nagy érzéseket vált ki belőled.

Oroszlán

Egy barátodnak köszönhetően találkozol valakivel, akivel azonnal közös nevezőre kerültök, és rengeteg romantikus élményben lesz részetek együtt, mert mindketten nyitottak vagytok arra, hogy beengedjétek az új szerelmet az életetekbe. Olyan érzések törnek fel benned, amelyeket már régóta nem éreztél senki iránt, de természetesen ez a rengeteg boldogsághormon az általános közérzeteden is rengeteget javít majd.

Nyilas

Egy új kolléga vagy szomszéd lehet az, aki felkelti az érdeklődésedet. Azonban könnyen lehet, hogy neked kell majd kezdeményezned, de ha megteszed, akkor már a másik fél is sokkal nyitottabb lesz feléd, és hamar túleshettek az első néhány randevún. Érthető, ha lassan szeretnétek haladni, de az érzések gyorsabban fognak jönni, mint gondolnád. Ezzel azonban nincsen semmi baja, élvezd ki ezt az időszakot! 

 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves