Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Szerelmi horoszkóp

3 csillagjegy, akinek a Jupiter segíti a szerelmi életét

2024. április 30.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp szerelmi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek a Jupiter segíti a szerelmi életét
© Shutterstock

Néhány csillagjegy romantikus napokra készülhet a hónap elején.


A bolygóállás egy-egy csillagjegy életében pozitív változásokat idézhet elő, legalábbis ami a szerelmi ügyeket illeti.

Akik eddig nem tudtak elég bátorságot gyűjteni a kezdeményezéshez, most végre extra motivációt kaphatnak, akik pedig úgy érezték, kissé elhidegültek egymástól a partnerükkel, most ismét lángoló szerelmet élhetnek át.

Nézd meg, te is ott vagy-e az érintettek között!

3 csillagjegy, aki május elején romantikus napokat élhet át

Ikrek

Nem feltétlenül akarod hatalmas gesztusokkal és nagyon látványosan kifejezni az érzelmeidet, de most úgy érzed, a társad tudomására kell hoznod, mennyire szereted. Vallomásodat viszonozni fogja, és ha nem lépsz ki váratlanul a meghitt hangulatból, akkor csodálatos tavaszi napokat élhettek át együtt.

Szűz

Néha már nagyon szeretnél megállapodni az életed minden területén, most pedig lehetőséget kapsz arra, hogy a magánéletedet rendezd. Ha nem hátrálsz meg, és nem zárkózol el az érdeklődés elől, olyan társra lelhetsz, aki mellett végre megleled a lelki békédet is.

horoszkop-elle.hu
Forrás: Shutterstock

Vízöntő

A tél a bezárkózásról szólt, de most már javában itt a tavasz, neked pedig végre ki kell mozdulnod. Hallgass a partneredre, utazzatok el néhány napra, mert erre mindkettőtöknek nagy szüksége van. A kapcsolatotokat is új alapokra helyezhetitek, miközben nagyon jól fogjátok magatokat érezni egymás társaságában.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves