Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

3 csillagjegy, akikre sorsfordító találkozás vár május első napjaiban

2024. május 01.

2 perc olvasás

ELLE

horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akikre sorsfordító találkozás vár május első napjaiban
© Shutterstock

3 csillagjegy nem fog unatkozni az elkövetkezendő napokban. 


A horoszkóp legújabb üzenete szerint 3 csillagjegyre sorsfordító találkozás vár május első napjaiban. Az biztos, hogy felhőtlen pillanatokban és sok nevetésben lesz részük, valamint az is biztos, hogy az életük igazán más fordulatot vehet ebben az időszakban.

Bika

Új szerelem köszönt be az életedbe. Egy olyan személy vesz le a lábadról, akit már régebbről ismersz, de mostanáig nem volt lehetőségetek jobban megismerkedni. Most azonban szinte minden szabad percet együtt fogtok tölteni, és hamar rájöttök, hogy több a közös tulajdonságotok, mint azt gondoltátok. Egy közös utazást is megtervezhettek, ami szintén felejthetetlen élmény lesz.

Szűz

A karriered szempontjából nagy változás jön, és ez azért is lesz így, mert találkozol valakivel, aki remek lehetőséget kínál neked. Először habozni fogsz, de a barátaid és a rokonaid is meggyőznek azzal kapcsolatban, hogy a céljaidat előre kell venned. Hamarosan egy külföldi lehetőség is szóba jöhet, ami miatt akár az életszemléleted is teljesen megváltozhat. Élvezd ki! 

Bak

Nehezebb napokat éltél meg, és azt érezted, hogy nem találod a helyed. Ez azonban most megváltozhat, ugyanis egy olyan baráti társaságba kerülsz, akikkel nagyon sok lesz az érdeklődési kör, valamint lelkileg is könnyedén fogtok kapcsolódni. Sok olyan programot és élményt fogsz bevállalni, amelyet korábban nem tettél volna. Ez pedig azt is jelenti, hogy hamarosan a szerelem is rád találhat, ugyanis egy különleges személyt ismerhetsz meg. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves