Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hosszú hétvégi horoszkóp, 2022. október 28-november 2.: A Szüzet szerencse éri egy halloweeni partin, a Halaknak természetfeletti élményben lesz része

2022. október 28.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek hosszú hétvége zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hosszú hétvégi horoszkóp, 2022. október 28-november 2.: A Szüzet szerencse éri egy halloweeni partin, a Halaknak természetfeletti élményben lesz része
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő öt napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!h


Halloweeni partik és családi veszekedések várnak a csillagjegyekre. Mutatjuk a hosszú hétvégi horoszkópot.

KOS

A családi kapcsolatok kissé nehézkesen alakulnak, mert úgy érzed, nem érdekled eléggé a szeretteidet. A párban élők viszonya jól alakul, és romantikus kalandokban lesz részük. Baráti kötelékeidre a szolidaritás lesz jellemző, és nem habozol segítséget, támogatást nyújtani nekik a napokban.

BIKA

Meghitt napok várnak rátok a pároddal. A minőségi időnek köszönhetően szorosabb lesz a kapcsolatotok, tele szenvedéllyel és szerelemmel. Az egyedülállók megismerkedhetnek az új kedvesükkel egy  halloweeni összejövetelen. A hosszú hétvégén végre te osztod be az idődet, és ez üdítő hatással rád, hiszen végre azt teheted, amit csak szeretnél.

IKREK

Találkozol egy régi barátoddal, aki távol él, de legalábbis rég nem láttátok egymást. Jót fog tenni a lelkednek, ahogy felidézitek a múltat. A párban élőkre sok új izgalom vár, ami felrázza a kissé egyhangú kapcsolatukat. Az egyedülállók egy családi bulin vagy baráti összejövetelen megismerkedhetnek valakivel!

RÁK  

Egyszerre érzed motiválónak és romantikusnak a kapcsolatodat a kedveseddel, akivel csodás napokat töltesz el. Ráadásul a hétvégén gratulálhatsz magadnak, mert a munkád vagy a befektetésed meghozza gyümölcsét. Viszont a családoddal szemben légy óvatos, hajlamos lehetsz túl erélyesen kiállni az igazad mellett, amivel megbánthatod őket.

OROSZLÁN

Félreértések és kisebb viták fordulhatnak elő a hétvégén a partnereddel, aki valószínűleg elhanyagolva érzi magát. Talán a közelgő halottak napja miatt, de amúgyis kissé borongós a hangulatod, így te is könnyen felkapod a vizet. Ám a családdal töltött meghitt pillanatok és a halloweeni buli, amit szervezel, jót fog tenni a lelkednek.

SZŰZ

A hosszú hétvégén hihetetlenül szerencsés leszel, Szűz. Váratlan pénz állhat a házhoz, és még a párod is megkérheti a kezedet, akivel emlékezetes, és romantikus napokat töltesz együtt. Megéri elmenned a halloweeni partira, ahová elhívtak, mert ott valami ritka szerencsés dolog történhet veled, szingliként akár Nagy Ő-t is megismerheted.

MÉRLEG

Az egyedülállók nyissák ki a szemüket, mert ott van a környezetükben a leendő kedvesük! A párban élők szerelmi élete nagyszerűen alakul, és több új élmény is vár rájuk, nem beszélve a színes, gazdag társasági életről, amit élni fognak. A családlátogatás nosztalgikusan telik, és látva, hallva a szeretteid nehézségeit, szeretnéd őket anyagilag is kisegíteni.

SKORPIÓ

Néhány családtagod kellemes meglepetést okoz, ugyanakkor lesznek olyanok is, akik aggodalomra adnak okot. A következő napokban elkezdesz új állást keresni, vagy úgy dönthetsz, előléptetést kérsz a munkahelyeden. A szerelmi életed feszülten alakulhat, sokszor nem találjátok majd a közös nevezőt a társaddal, és könnyen összevesztek, de annál jobb lesz a békülős szex!

NYILAS

Összepattanhatsz a következő napokban a családoddal. Nem is azért, mert nem támogatnak, hanem mert örökösen kritizálnak, és felhánytorgatják a múltat. A szerelmi életedben minden ígéretesnek indul, még egy izgalmas  halloweeni bulin is részt vehettek, majd valahogy előjön a múlt, a korábbi sérelmek, és csúnyán összeveszhettek.

BAK

Lehet, a hétvégén is dolgoznod kell, de mégis sikerül elég időt töltened a családoddal, illetve a szerelmeddel, amit nagyon jól teszel. Meghitt napok elé néztek, és rengeteg figyelmet, szeretetet kapsz a szeretteidtől. Viszont érzed, kezdesz kimerülni, és ez az egészséged rovására mehet. Napokon belül lerobbanhatsz, ha nem pihensz!

VÍZÖNTŐ

Valószínűleg leginkább a négy fal között töltöd a szerelmeddel a hosszú hétvégét, annyira ki vagytok merülve, és nem vágytok másra, mint pihenésre. Azért megpróbálhatnak titeket elcsábítani egy buliba vagy családi összejövetelre, amit kár lenne kihagyni! Viszont legyen óvatos minden Vízöntő, mert túl sokat költhet a következő napokban!

HALAK

Ha a párban élő Halak boldogtalan, a hétvégén beleszerethet valakibe. Amennyiben rendben van a kapcsolata, a következő szintre emelik a kapcsolatukat. Az egyébként is spirituálisan érzékeny Halaknak halottak napja környékén - vagy akár épp egy halloweeni partin -, természetfeletti élményben lehet része.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves