Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2023. szeptember 1-3.: A Mérleget elvarázsolja egy férfi, a Nyilas lehúzhat valamit a bakancslistájáról

2023. szeptember 01.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2023. szeptember 1-3.: A Mérleget elvarázsolja egy férfi, a Nyilas lehúzhat valamit a bakancslistájáról
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


A napokban a csillagjegyek testben és lélekben egyaránt elkezdenek felkészülni az őszre. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

Ez a hétvége kiváló arra, hogy olyasvalamit csinálj, amit szeretsz csinálni, és feldobja a lelkedet. Menj fodrászhoz, és ütemezz be egy manikűrt és pedikűrt, és ha elhanyagoltad az alvást vagy a bőrápolást, tervezz be egy luxus szunyókálást, valamint tarts egyik este egy mini-fürdőnapot.

Bika

A hétvége fókuszba helyezi a társasági életedet. Lesz néhány szórakoztató, pörgős esemény, amin részt veszel. Kertipari, táncparti, de még akár múzeumi kirándulás is várhat rád. Rég nem voltál annyira betáblázva programokból, mint amennyire a napokban leszel, kedves Bika.

Ikrek

Már összeírtad az összes dolgot, amit meg szeretnél tenni a hétvégén, hogy egy kicsit gördülékenyebb legyen az életed. Be akarsz fejezni néhány ház körüli projektet, és kismillió teendőd van néhány családi, baráti program mellett. De ne felejtsd el: Merkúr retrográd van, ami átírhatja a terveidet.

Rák

A napokban sok mindent elvégezhetsz, amit el szeretnél. Van egy halom ház körüli teendőd, ugyanakkor szeretnél lépéseket is tenni a karriered előmozdítására. Egyedül csak a pihenéssel nem számoltál, pedig igencsak rád férne, és néhány barátod, rokonod is örülne, ha legalább felhívnád őket.

Oroszlán

Oroszlánnak lenni azt jelenti: meg kell mutatnod az aktuális divatot, és most, hogy itt a szeptember, elmerülsz az őszi trendekben. A hétvége ürügyet ad az új ruhák beszerzésére, a sütőtökös kávé megízlelésére, és a hogy a barátaiddal, szeretteiddel együtt járod a bevásárlóközpontokat vagy a hangulatos programokat.

Szűz

A hétvégén előkerülnek az őszi díszek, miközben megbeszélitek, hova kiránduljatok a következő hetekben, és talán már a napokban is kiruccantok valahova. Nagyon lelkes vagy, akárcsak a családod is, és ez különösen jó érzéssel tölt el, ahogy az is, hogy végre jut esténként időd önmagadra is.

Mérleg

Az univerzum megnyomja a szerelem gombját, és előhozhatja a szenvedélyes oldaladat. Ha készen állsz a romantikára, Mérleg, ne fogd vissza magad. Amennyiben újra magadba akarod bolondítani a szerelmedet, most lazán megteheted. Ugyanakkor, ha egyedülálló vagy előfordulhat, hogy téged varázsol el egy különleges férfi!

Skorpió

A hétvége az olyan jó dolgokról szól, amiket szeretsz csinálni, és minden művészi dologról, amit ki akarsz próbálni. Kézműves foglalkozáson vehetsz részt, beindíthatod a barkácsprojektedet, sorra gyárthatod a tartalmakat a netre, de még a szobádat is sietve kifestheted. Nagyon aktív leszel a napokban, és rendkívül elégedett leszel az elért eredményeiddel.

Nyilas

Nagyon sok dolog van, amit szívesen megtennél a hétvégén, és ezek egyike az, hogy még néhány dolgot kipipálj a bakancslistádról. Már csak négy hónap van hátra az újévig, használja ezt hétvégét tervezésre, ütemezésre és a megvalósításra! Van valami, amit talán már a napokban lehúzhatsz a listáról!

Bak

Teljesen lefoglalnak a családi ügyek a hétvégén: ott van az otthonod rendbetétele, a tanév kezdés, és néhány kötelezettséged is akad pár rokonnal szemben. Ha nem ütemezed be tudatosan a pihenést, hétfőre még fáradtabb leszel, és még a kiégéshez is közelebb kerülhetsz, szóval gondolj magadra is!

Vízöntő

Érdekesen alakul a hétvége, mert te is nyersen őszinte lehetsz másokkal, és a környezeted is mondhat olyat, amivel alaposan megbántanak. Komoly viták, félreértések adódhatnak, amik elkerülhetők, ha megfontolt vagy, és nyitott. Próbáld megérteni a többiek álláspontját is!

Halak

Ismét eljött a hónapnak az az időszaka, a Halak, amikor a Hold belép a pénzügyi szektorba. Ideje óvatosnak lenni az impulzív költekezéssel. Lehet,  azt gondolod, szükséged van valamire, de talán máshol olcsóbb, vagy valójában annyira nem vágysz rá. Maradj hű a költségkeretedhez, és gondolkozz el minden vásárlás előtt!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves