Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2023. október 6-8.: A Bikát eljegyezhetik, a Rák találkozik valakivel, aki megváltoztatja az életét

2023. október 06.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2023. október 6-8.: A Bikát eljegyezhetik, a Rák találkozik valakivel, aki megváltoztatja az életét
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


Lesznek, akikkel nagyot fordul a világ, más csillagjegyek pedig végre pihenhetnek. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

Ha úgy érzed, munkahelyet kell váltanod, ne habozz! Amennyiben bármit is szeretnél változtatni az életeden, akkor érdemes már a hétvégén belefogni, mivel élvezed a csillagok támogatását, akik megkönnyítik a dolgodat. Viszont a szerelemben meglepő fejlemények várnak rád.

Bika

A csillagok kedveznek neked a szerelemben. Ha párkapcsolatban élsz, ez egy kivételes időszak számodra. A nagy boldogság pillanatait élheted át a pároddal, amikor megkéri a kezedet vagy azt mondja: alapítsatok családot. Amennyiben egyedülálló vagy, akkor fennáll az esélye annak, hogy találkozol valakivel, aki azonnal elbűvöl.

Ikrek

Néha az élet akadályokat vagy kihívásokat állít elénk, amik lassítják fejlődésünket. Ahelyett, hogy csalódott lennél, vedd ezt jelnek: talán a lassítás révén elkerülheted a hibákat vagy a félreértéseket. Meglehet, emiatt sem jön most össze néhány találkozó, éppen ezért használd az idődet arra, hogy önmagaddal törődj!

Rák

A napokban lehetőséget kapsz a tehetséged megcsillogtatására. Ne habozz megmutatni, hogy mire vagy képes, mert ez a jövőben fantasztikus lehetőségeket és előnyöket kínál számodra. A munka terén alkalmad nyílik megismerkedni valakivel, aki később fontos lehet az életedben. Ha egyedülálló vagy, az illető akár életed nagy szerelme is lehet.

Oroszlán

Ha olyan problémával küzdesz, ami több napja aggaszt, Oroszlán, fontold meg, hogy tartasz egy kis szünetet, ahelyett, hogy még inkább rágörcsölnél. Néha célszerű adni magadnak időt a kikapcsolódásra és az elméd kitisztítására, mert ez segíthet megtalálni a megfelelőbb és kreatívabb megoldást. Kiránduljátok el valahová a családdal vagy a szerelmeddel!

Szűz

A hétvégén egy nagyon vonzó üzleti ajánlatot vagy karrierrel kapcsolatos lehetőséget kaphatsz. Annak ellenére, hogy ma jó hangulatban lehetsz a jó hír miatt, egy váratlan kiadással is szembesülhetsz. Ugyanakkor a családi látogatások most mindenért kárpótolnak és rengeteg szeretetet és figyelmet kapsz, amire épp nagy szükséged van.

Mérleg

Elégedetlen vagy a helyzeteddel? Talán ez az érzés összefügg azzal, hogy néha túlságosan megszállottá válsz a munka iránt, és elhanyagolod a partneredet, a családodat vagy a barátaidat. Itt az ideje abbahagyni a folyamatos harcot, és egy kicsit sodródni az árral. Engedd meg magadnak a lazítást, és egyszerűen fogadd el azt, amit kapsz.

Skorpió

A hétvégén hibázhatsz a munkahelyeden vagy a magánéletedben, és bár nem könnyű, próbáld meg  tanulási, fejlődési lehetőségként felfogni. Viszont légy óvatos, mert anyagi veszteség van kilátásban, ezért ügyelj a pénzedre! A családodnak pedig szüksége lenne arra, hogy több időt tölts velük, ezért, ha tehetitek, menjetek el együtt valahova.

Nyilas

A napokban valaki útmutatást kérhet tőled egy olyan témában, amiben szakértő vagy. Azonkívül, hogy növeli az önbizalmadat, olyan pozitív vonzata lehet, amire nem is gondolnál. Ugyanakkor a hétvégén többen is bizalmasan fordulhatnak hozzád a problémáikkal. Légy velük nagyon megértő!

Bak

Jó hírt kaphatsz a karriereddel kapcsolatban, Bak. Ne feledd, hogy ez csupán egy győzelem egy csatában, és még nem nyerted meg a háborút. Dolgozz továbbra is keményen, és tartsd szem előtt a végső célodat. Ami a személyes kapcsolataidat illeti, fontos észben tartani: elengedhetetlen, hogy olyan pozitív emberekkel vedd körül magad, akik feltöltenek a hétvégén.

Vízöntő

Amennyiben hagyod eluralkodni a negatív érzéseidet, konfliktusba kerülhetsz a körülötted lévőkkel. Ha barátokról vagy családtagokról van szó, valószínűleg megbocsátanak és gyorsan elfelejtik a vitás helyzeteket, de ha a párodon vezeted le az indulataidat, annak súlyosabb következményei lehetnek.

Halak

Ha rossz passzban vagy, akkor semmiképpen se maradj otthon a hétvégén, hanem menj, és szellőztesd ki a fejedet! Az aggodalmaidon való gondolkodás nem vezet semmilyen megoldáshoz. Törekedj arra, hogy eltereld a figyelmedet. A barátokkal való találkozás kiváló lehetőség lehet, de  akár egy kirándulás is a természetben.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves