Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Párkapcsolat

3 csillagjegy, aki nagyot fog csalódni a párjában október első felében

2023. október 03.

1 perc olvasás

ELLE

asztrológia horoszkóp 3 csillagjegy
 3 csillagjegy, aki nagyot fog csalódni a párjában október első felében
© Shutterstock

3 csillagjegy csalódni fog az asztrológia legújabb üzenete szerint. 


Nagyon úgy tűnik, hogy az október nem csupán a pozitív dolgokról fog szólni, ugyanis 3 csillagjegy számára nehézségek fognak adódni a párkapcsolatukban. Ez sajnos azt is jelenti, hogy csalódni fognak a párjukban, ám az, hogy menthető-e a helyzet, az csak rajtuk múlik...

Kos

A párod valami olyat tesz, amit nehéz lesz megbocsátani. Nos, az igazság az, hogy nem biztos, hogy rosszat akart, de az tény, hogy nagyon rosszul sült el a dolog. Talán most az egyszer kicsit elnézőbbnek kell lenned, de ha nem megy, akkor felesleges erőltetni.

Ikrek

A pároddal ez az időszak veszekedésekkel teli, de nagyon az látszik, hogy kettőn áll a vásár. Te sem akarsz engedni a saját igazadból, és közben azt érzed, hogy a párod folyamatosan csalódást okoz neked. Igazából lehet, hogy ő pontosan ugyanezt érzi. Ideje megbeszélnetek.

Nyilas

Pontosan tudod, hogy mire vágysz egy kapcsolatban, és egyre inkább érzed azt, hogy a jelenlegi párodtól nem kapod meg. A héten történhet valami, ami miatt hatalmasat fogsz csalódni, és képtelen leszel elengedni. A barátaid próbálják felnyitni a szemed, talán ideje velük is leülni beszélgetni, hogy valakinek kiönthesd a szíved, és rájöjj, mit akarsz pontosan.

 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves