Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2023. november 17-19.: A Bika tetemes mennyiségű pénzhez juthat, a Rák segítséget kap az univerzumtól

2023. november 17.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2023. november 17-19.: A Bika tetemes mennyiségű pénzhez juthat, a Rák segítséget kap az univerzumtól
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


Ez a hétvége kisebb vagy nagyobb mértékben, de megváltoztatja a csillagjegyek életét. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

A „több, mint barátok” érzése lehet úrrá rajtad, ami eléggé felkavar. Már a hétvégén is érezheted: megvan a kémia köztetek. Ne ijedj meg az érzéstől, inkább engedj teret neki. Érdemes lehet megnézni, mi sülhet ki a dologból. A párban élőkre meghitt, romantikus napok várnak.

Bika

A pénzügyi gondok napokon belül véget érhetnek, kedves Bika és ez hatalmas megkönnyebbülést jelent számodra. Öröklésnek, nyereménynek, visszaadott kölcsönnel vagy más szerencsés fordulatnak köszönhetően jelentősebb pénzösszeghez juthatsz, ami igencsak feldobja a hétvégédet.

Ikrek

Lezárások és csodálatos új kezdetek elé nézel. Feltárod minden félelmedet, és véget vetsz valaminek, aminek már amúgy is vége, hogy elkezdhess valami újat. A csillagok igazán kedveznek neked, Ikrek. Meglepő fordulatokra, és örömteli eseményekre számíthatsz. Ez a hétvége elindít egy szebb, jobb élet felé vezető úton.

Rák

Szükséged van valakire, akivel beszélhetsz, és olyan személyre, akiben megbízhatsz. Még szerencse, hogy az univerzum odafigyel rád, és felhívhat a tökéletes személy, akinek kiöntheted a szívedet. Több más, hasonlóan csodálatos helyzetben lehet részed a napokban, úgyhogy élvezd ki a mentőöveket, amiket a sors dob.

Oroszlán

A napokban sokkal jobban elkezdesz a saját testi és lelki igényeidre fókuszálni. Valószínűleg életmódváltás előtt állsz. Amint bevezeted az új rutinokat, fantasztikusan fogod érezni magad. Még az is lehet, hogy egy rokonod vagy barátod is becsatlakozik, így még élvezetesebb lesz!

Szűz

Komoly családi problémák merülhetnek fel, amik konfliktusokat eredményezhetnek. Próbáljátok higgadtan kezelni a helyzetet, és addig ne hozzatok döntést, amíg nem találtok olyat, amivel nagyjából mindenki elégedett lehet. Viszont ez a helyzet felhívja a figyelmedet arra is, milyen egyéb problémáid is vannak, amikkel nem foglalkoztál.

Mérleg

Aggódsz a pénzügyeid miatt, és ezt az egész család érzékeli. Mindenki feszült. A pároddal akár ez most komoly feszültségeket is teremthet köztetek. Ne feledjétek, hogy pénz nélkül is jól érezhetitek magatokat. Menjetek el kikapcsolódni, és hagyjátok kicsit magatok mögött a problémákat!

Skorpió

Nagyon forró hétvége elé nézel, Skorpió. Újra egymásba habarodtok a szerelmeddel, akivel nemcsak szenvedélyes szeretkezésekben lesz részed, de mindketten nyitottak lesztek arra, hogy új dolgokat próbáljatok ki. Egyedülállóként pedig egy különleges randi vár rád, ami nagyon élvezetesre sikerül.

Nyilas

Pontosan tudod, milyen életre vágysz, mégsem azt éled. A hétvégi bolygóállások lehetőséget biztosítanak arra, hogy megteremtsd azt, amire vágysz. Ehhez pontosan látnod kell magad előtt, mit szeretnél, és mikor megjelennek a lehetőségek, habozás nélkül le kell csapnod rájuk!

Bak

Sokan szeretnének barátságot kötni veled, de a hétvégén jön el annak az ideje, hogy átgondold, kikre éri meg igazán időt áldozni. Olyan emberekre van szükséged az életedben, akik növekedésre késztetnek. Ha jelenleg nincs olyan, aki többre sarkallna, kezdj el bátran ismerkedni és kapcsolatokat építeni. Szükség van igaz barátokra.

Vízöntő

Tudod, mikor jön el az ideje annak, hogy kilépj a munkahelyedről, vagy megszakítsd a kapcsolatot egy mérgező személlyel. A hétvégén betekintést kapsz azzal kapcsolatban, mi vagy ki az igazán fontos az életedben. Ezenkívül a napokban lehetőséged adódik bizonyítani, de főleg önmagad előtt. Végre látni fogod: többre vagy képes, mint hitted.

Halak

Minél többet tudsz, annál erősebb leszel, és amikor a Nap a Skorpióban van, a világ felfedezésével és új dolgok kipróbálásával tanulsz. Ez a hétvége kiváló lehetőség arra, hogy felhagyj a régi dolgokkal, és kilépj a komfortzónádból. Előfordulhat, csak akkor veszel észre valamit saját magaddal kapcsolatban, ha már ráléptél az új útra.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves