Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

3 csillagjegy, aki nagy változásokra számíthat a karrierjében

2023. november 15.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp 3 csillagjegy karrier horoszkóp
3 csillagjegy, aki nagy változásokra számíthat a karrierjében
© Shutterstock

3 csillagjegynek most a karrierjén lesz a hangsúly. 


A horoszkóp szerint 3 csillagjegy számára nagy fordulatok jönnek a karrierjükben, és bizony jó hírekből nem lesz hiány. Görgess lejjebb, hogy megtudd, kik azok a szerencsések, akik előléptetésre, fizetésemelésre vagy esetleg egy új lehetőségre számíthatnak.

Kos

A munkahelyed látják, hogy rengeteget dolgozol, és azon vagy, hogy a cég mindig a legnagyobb sikereket érje el. A feletteseid is tudják, hogy itt az ideje annak, hogy előléptessenek, és egy olyan pozíciót kapj, ahol még több szabadkezet kapsz, és megmutathatod, hogy mit tudsz valójában. Remek időszak jön!

Ikrek 

Egy ideje már azt érezted, hogy járna a fizetésemelés. Nos, a jó hír az, hogy a napokban szó lesz erről a munkahelyeden, és egy jelentősebb összeggel növekedhet a fizetésed, ami természetesen még motiváltabbá fog téged tenni. Ha így folytatod, hamarosan a ranglétrán is nagyot léphetsz előre.

Mérleg

Két nagy lehetőséget is kapsz, és hirtelen nem fogod tudni eldönteni, hogy mi mellett kellene letenned a voksodat. A legjobb,  ha mérlegelsz mindkét állásajánlatnál, és azt is nézed, hogy melyik az a hely, ahol a leginkább tudnál fejlődni. A fizetés azonban szintén nem utolsó szempont, ezt ne felejtsd el!

 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves