Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

A csillagjegyed szerint ez a legvonzóbb tulajdonságod

2023. szeptember 09.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegy horoszkóp vonzó zodiákus tulajdonság
A csillagjegyed szerint ez a legvonzóbb tulajdonságod
© Shutterstock

Gondoltad volna? A csillagjegyed még azt is elárulja,mi a legvonzóbb tulajdonságod. 


Ha téged is foglalkoztad az asztrológia, akkor már biztosan sokat utánaolvastál annak, milyen személyiségjegyek jellemzően a te csillagjegyedre. Ezúttal nézzük meg a zodiákusod szerint mi a legvonzóbb tulajdonságod. 

Kos 

Nem meglepő, hogy a Kosok esetébena magabiztosság áll  a reflektorfényben. A Kosok általában a vezető szerepükről ismertek, továbbá a merészség sem áll távol tőlük. A Kos jegy szülötteinek talán legvonzóbb tulajdonsága a bátorság, valamint, hogy hevesen küzdenek a céljaik elérésének érdekében, a kihívások számukra nem jelenetek akadályt. 

Bika 

A Bika a zodiákusok sziklája. A megbízhatóság a legfontosabb tulajdonságuk, de nagyvonalúságuk teszi őket igazán vonzóvá. Hűséges társ, aki kitart a szerettei mellett még a legnagyobb jégesőben is. A Bika olyan, mint egy biztonsági heveder a kapcsolatok hullámvasútján. 

Ikrek 

Az Ikrek egyik legvonzóbb tulajdonsága, hogy rendkívül szellemes és bájos, de a humor sem áll távol tőle. Olyan, mint egy kaméleon, aki könnyedén alkalmazkodik a legkülönfélébb helyzetkhez is. Mestere a társalgásnak, gyakorlatilag bármilyen témában képes megszólalni. 

Rák 

A Rák hihetetlen hatodik érzékkel rendelkezik, de közben az érzelmeit néha nagyon nehezen mutatja ki. Legvonzóbb tulajdonsága az empátia, ami valójában egy vele született dolog, éppoly természetes számára, mint amikor mondjuk te késztetést érzel az ásításra. 

Oroszlán 

Az Oroszlán már alapjáraton is nagyon vonzó, hiszen tekintélyparancsoló megjelenése miatt általában minden szem rá szegeződik. Az Oroszlán mágnesként vonzza az embereket, a belőle áradó bájnak képtelenség ellenállni. Ami igazán vonzóvá teszi őket, hogy általában nagyon önazonosak, gyorsan barátkoznak, melegszívűek és képesek bármiért, de tényleg bármiért lelkesedni. 

Szűz 

Ha lenne egy olimpiai érem, amit a szorgalomért és a kemény munkáért osztogatnak, akkor a Szűzeknek külön polcuk lenne az aranyérmek számára. A Szűz csillagjegy szülöttei nagyon intelligensek, analitikus gondolkodásmóddal rendelkeznek, munkamoráljuk pedig párját ritkítja. Igazán vonzóvá pedig az teszi őket, hogy élvezik az élet adta kihívásokat, s általában remekelnek az új megoldások kitalálásban. 

Mérleg 

A Mérlegek arra születtek, hogy elbűvöljék a környezetükben lévőket. Képesek harmóniát teremteni bármilyen légkörben, ők azok, akik mindig az egyensúly megtalálására törekszenek. Vonzóvá kedvességük teszi őket, valamint az, hogy mindig mindenkit szívesen meghallgatnak. 

Skorpió 

A Skorpiók minden kihívást legyőnek, az életük általában olyan, mint egy akciófilm. A jegy szülőttei nagyon hevesek, de közben, ha van egy szenvedélyük, akkor sziklaszilárdan határozzák el magukat amelett. Legvonzóbb tulajdonságuk a hűség, és az a gyengédség, amit csak a számukra igazán kivételes személyek előtt fednek fel. 

Nyilas 

A kalandvágyó szellemű Nyilas az állatóvi jegyek Indiana Jonesa. Imád új dolgokat felfedezni, számára az unalom szó nem létezik. Legvonzóbb tulajdonsága a lelkesedése és a pozitív életszemlélete. Ő az, aki képes másokat inspirálni és arra késztetni, hogy lépjenek ki a komfortzónájukból. 

Bak 

A Bak ambíciózus személyiség, az életet viszont általában a praktikus oldaláról közelíti meg. Vonzóvá alapvetően a megbizhatósága teszi. 

Vízöntő 

A Vízöntők a kreatívitiás élő megtestesítői. Ők igazi innovatív látnokok, akik mindig kitűnnek a tömegből egyedi ötleteikkeé. Legvonzóbb tulajdonságuk, hogy gond nélkül vállalják be a kockázatokat, az adrenalin doppingolja őket. 

Halak 

A Halak az állatövi jegyek empatikus mesterei. Érzelmi radarjuk gyakorlatilag sípol, ha valakinek szüksége van rá. Az együttérzés, melynek segítségével csodás tanácsokat ad, nagyon vonzóvá teszi, hiszen emiatt a legtöbben biztonságban érzik magukat a közelében. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves