Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

3 csillagjegy, aki jó híreket kap a héten

2023. november 12.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, aki jó híreket kap a héten
© Shutterstock

3 csillagjegy számára nagyon jó napok jönnek. 


Hamarosan kezdődik az új hét, és bizony 3 csillagjegy számára nagyon jó napok jönnek. Ha te is kíváncsi vagy rá, hogy a te csillagjegyed is a szerencsések között van-e, akkor görgess lejjebb, és olvasd el  a horoszkóp legújabb üzenetét! 

Kos

A munkahelyeden egy remek időszak jön, és a feletteseid végre elkezdik értékelni a szorgalmadat. Remek híreket kapsz, és könnyen lehet, hogy a napokban még az előléptetésedre vagy a fizetésemelésre sor kerül. Oszd meg a barátaiddal is az örömödet! 

Rák 

A szerelmi életedben nagy változások jönnek, és a párod egy olyan ötlettel fog előállni, amivel sikerül azonnal levennie majd téged a lábáról. Merész húzás lesz, de az biztos, hogy a kapcsolatotok is sokat erősödhet, ha együtt belevágtok egy nagy kalandba.

Nyilas

Végre azt fogod érezni, hogy az életed minden területén sikerélményeid vannak. A magánéletedben is pozitív fordulatok jönnek, valamint a karrieredben is nagy változás áll be, és még a napokban kaphatsz egy csodálatos állásajánlatot, amire mindig is vágytál.

 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves