Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2023. július 7-9.: A Nyilas napjait feldobja a pénz, amihez jut, a Vízöntőre komoly lelki vívódások várnak

2023. július 07.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2023. július 7-9.: A Nyilas napjait feldobja a pénz, amihez jut, a Vízöntőre komoly lelki vívódások várnak
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


A hétvégén árulásokra, és fájdalmas tapasztalások számíthatnak a zodiákus tagjai. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

A következő napokban a Halak jegyébe lépő Hold erős érzelmeket vált ki, amik a változás vágyát keltik. Ez a bolygókonstelláció segít szembenézni a félelmeiddel. Ha félsz valami olyasmit megtenni, ami kívülre visz a komfortzónádon, emlékezz Emily Elliot szavaira:  „Csináld félve."

Bika

Sajnos durva dologra derülhet fény a napokban, kedves Bika. Valaki, akiben megbíztál, elárult és hátba szúrt, ami persze szörnyen fáj. Valószínűleg ennek hatására, villámgyorsan kiszórod a mérgező személyeket a környezetedből.

Ikrek

Már a hétvégén szeretnél változtatni az életeden. Átalakítod a napi rutinodat, hogy több időd legyen az álmaid megvalósítására. Rendben van, hogy igyekszel minimalizálni a kevésbé hasznos tevékenységeket, de azért ne felejts el szórakozni, és olyan dolgokat csinálni, amik felöltenek.

Rák

Valakinek nagy szüksége lesz a környezetedben szeretetre, megértésre, amit tőled meg is fog kapni, és nagyon hálás lesz érte. Ha valakivel nem volt jó mostanában a kapcsolatod, számíthatsz arra, hogy megoldódnak a köztetek lévő problémák, és minden rendben lesz.

Oroszlán

Rá kell ébredned arra, hogy sok dolgot hagytál kicsúszni a kezeid közül. Vannak közöttük olyanok, amik azonnali orvosolást igényelnek, különben még nagyobb baj lesz belőle. Szóval: most csak a saját gondjaiddal foglalkozz, és ne vedd a nyakadba a többiekét is.

Szűz

Arany szíved van, ezért fáj, ha úgy érzed: valaki nemrégiben megtaposta. De a hétvégén megtalálod annak a módját, hogy visszaállítsd a hitedet egy kapcsolatban. Optimistának érzed magad, és képes vagy megbocsátani. Ráadásul ezzel egy új szintre emelheted a kapcsolatotokat.

Mérleg

Az otthonod rendetlenebb lehet a szokásosnál. Azt még el tudod viselni, hogy minimum fél napod elmegy azzal, mire rendbe teszed. Azt már kevésbé, ha valaki megszól érte vagy másért. Most nem bírod jól a megjegyzéseket, és mindent a szívedre vehetsz. Próbáld meg elengedni a hallottakat, különben az egész hétvégéd borús lesz.

Skorpió

A következő napokban mindenkivel sokat beszélgetsz, kedves Skorpió. A szerelmeddel, a családdal, a barátokkal, a főnökkel, talán még a szomszéddal is. Ezekből pedig rengeteget megtudhatsz róluk, de a kapcsolatotok alakulásáról is, szóval ne sajnáld az időt a társalgásra.

Nyilas

Óriási szerencse ér a hétvégén: potyapénzhez jutsz. Megérkezik a várva várt bónusz, sikerül eladnod valamit, de az is lehet, hogy nyeremény útján jutsz egy kis pluszhoz. Nagyon fogsz neki örülni, mert épp jókor jön!

Bak

Hirtelen rád irányul a figyelem, Bak. Ez a kis népszerűség rengeteg önbizalmat adhat, és még az is kiderülhet, ki értékel igazán, és ki az, aki nem. Ezek alapján dönthetsz arról, hogyan alakítsd a kapcsolataidat a jövőben.

Vízöntő

A napokban derül ki, hogy ki a valódi barát, és ki nem az. Bármennyire is kellemetlen, fájó legyen, ne dugd a homokba a fejedet, hanem nézz szembe az igazsággal. Komoly lelki vívódásokon mész keresztül, de végül helyesen fogsz dönteni.

Halak

Igazán kellemes hétvégét tölthetsz a barátaiddal. Egy percig sem fogsz unatkozni. Most még a régen látott barátokkal is újra találkozhatsz. Jót fog tenni neked a pezsgő társasági élet, már csak azért is, mert rengeteg pozitív visszacsatolást kaphatsz tőlük, amire épp nagy szükséged van.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves