Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2023. július 14-16.: Az Ikrek élete legszebb élménye elé néz, az Oroszlán vágyát teljesíti az univerzum

2023. július 14.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2023. július 14-16.: Az Ikrek élete legszebb élménye elé néz, az Oroszlán vágyát teljesíti az univerzum
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


A napokban a változásra és élményekre vágyó csillagjegyek megkapják azt, amit akarnak. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

Emlékezz Kos: te úttörő vagy. A hétvégén meghallod azt a kalandra hívást, amit eddig túl sokáig figyelmen kívül hagytál. Képes vagy véghez vinni azt, amire mások azt mondanák: lehetetlen. Kövesd a megérzéseidet, és ne törődj azzal, ha nem mindenki lesz elragadtatva attól, hogy szeretnéd a saját utadat járni.

Bika

A függetlenséged csodálatra méltó, de ne felejtsd el az együttműködés erejét. Ha van egy célod, amit szeretnél megvalósítani, most érdemes lehet bevonni a szeretteidet is, akik szeretnék azt érezni: szükséged van rájuk. Bölcsen tennéd, ha időt szánnál egy-egy rokonra, akinek szüksége van rád, mint barátra, testvérre, vagy éppen partnerére.

Ikrek

Az univerzum most minden lépésedet támogatja. Ha készen állsz megvalósítani az álmaidat, akkor itt az idő, és használd ki a hátszelet, amit kapsz hozzá! Azok, akik utazni, kirándulni vagy nyaralni készülnek, életük legszebb élményeire készülhetnek. Az elejétől a végéig élvezni fogják az utat.

Rák

Bízz az ösztöneidben, és bátran kövesd a szenvedélyeidet. Ha utazásra vágysz, ideje lefoglalni a repülőjegyedet! Amennyiben romantikázni szeretnél a kedveseddel, vagy kipróbálni a barátaiddal azt, amire mindig is vágytál: tedd azt. Vedd észre, hogy egyedül csak te tartod vissza magadat az álmaid megvalósulásától.

Oroszlán

Használd ki a természetes vezetői képességeidet, és vedd kezedbe a sorsodat. Az univerzum hajlandó teljesíteni a kívánságodat, de ahhoz kívánnod is kell! A napokban végre beindulhatnak a változások az életedben, és figyeld meg: szép lassan felsorakoznak mögéd az emberek, és követni fognak.

Szűz

Meglehet, a boldogságodat valaki más kezébe adtad, és emiatt elégedetlennek, boldogtalannak érzed az életedet. Feláldoztad magadat a munkádért, a barátaidért és a családodért. Ne aggódj, még nem ért véget a dal, sőt! Most, hogy tudod, mit rontottál el, képes vagy változtatni a helyzeteden.

Mérleg

Az emberek azt fogják hinni, hogy őrült vagy, amiért olyan kockázatot vállalsz, amiről tudod: vállalnod kell.  Nagyon biztos vagy magadban, és a célodban. A napokban kimászhatsz az érzelmi, anyagi vagy bármilyen jellegű gödörből, amiben talán régóta benne vagy, és végre olyan életet élhetsz, amilyenre vágysz.

Skorpió

A hétvégén felszínre törnek a szunnyadó képességeid, tehetségeid. Ez arra ösztönözhet, hogy munkahelyet válts, esetleg elköltözz egy távoli országba, vagy akár saját vállalkozást indíts. Bármilyen ötleted is támad, a szeretteid támogatnak benne, sőt, most némelyik barátod akár a segítségedre is lehet!

Nyilas

Az egyedüllét nem a világ vége, Nyilas... hanem a kezdet. A magányban rájössz, ki is vagy valójában. Az élet nem arról szól, hogy a figyelem középpontjában legyél, vagy mindig ott legyenek melletted a barátaid, a szeretteid. A napokban végre megadod magadnak azt, amire igazán szükséged van ahhoz, hogy boldogabb és teljesebb életet élhess.

Bak

Légy nyitott a változásra, Bak. Ha már nem izgatnak azok a dolgok, amik korábban örömet okoztak neked, akkor a lelked szól hozzád. Ideje lenne változtatnod! Most még nagyon új lehetőségek után sem kell nézned, mert a napokban olyan meglepetések érhetnek, amik utat nyithatnak egy új élet irányába.

Vízöntő

Úgy viseled egyediségedet, mint egy kitűzőt, de a napokban egyetlen személyre koncentrálsz, aki nem fogad el olyannak, amilyen vagy. Inkább foglalkozz azokkal, akik úgy szeretnek, ahogy vagy, mert ők vágynak a társaságodra, és ne bizonytalanodj el önmagaddal kapcsolatban, mert az az egész hétvégédet beárnyékolná.

Halak

Amikor annyira vágysz valamire az életedben, hogy fáj, ha nem követed, akkor a lelked azt üzeni: lépj ki a komfortzónádból. Remek alkalom erre a mostani hétvége. Észreveszed, mi hiányzik az életedből, és ez az érzés, amit átélsz motiváló tényező lehet ahhoz, hogy merj változtatni a dolgokon.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves