Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2023. január 27-29.: A Rák élete megváltozik, az Oroszlánba titokban szerelmes egy barátja

2023. január 27.

4 perc olvasás

ELLE
asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2023. január 27-29.: A Rák élete megváltozik, az Oroszlánba titokban szerelmes egy barátja
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


Izgalmas és mozgalmas társasági életet élnek a csillagjegyek a hétvégén. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

Túlságosan  önkritikus lehetsz mostanában. A legtöbb aggodalmad alaptalan, és ezt te is tudod. Ennek ellenére, mindenen aggódsz, és ezzel már a környezetedet is frusztrálod. Az egyetlen módja annak, hogy ezt kezeld, ha megosztod a félelmeidet valakivel, aki közel áll hozzád, és támogatni fog.

Bika

Ez egy nagyszerű hétvége számodra, Bika! Rengeteg ember fog segítséget nyújtani, hogy magad mögött tudhasd a nehézségeket. Komoly áttöréseket érhetsz el, éppen ezért miután sikeresen megoldottátok a gondjaidat, ne felejtsétek el megünnepelni a sikereket!

Ikrek

A hétvégén valószínűleg egy új és kiaknázatlan erőforrást fedezel fel magadban. Rá fogsz jönni, hogy nincs szükséged mások támogatására a céljaid eléréséhez. Bármilyen akadállyal vagy kihívással is találkozz, azt könnyedén megoldod. Most tényleg igaz: te vagy önmagad legjobb barátja!

Rák

Élvezed az izgalmas társasági életet a rokonaiddal, és a barátaiddal. Olyanokkal is kapcsolatba lépsz, akikkel már rég nem találkoztál. Egy beszélgetés hatására elkezd megváltozni az életszemléleted, és azon kaphatod magad: másképp látod az embereket, bizonyos helyzeteket, és ezzel minden átalakul körülötted.

Oroszlán

Sokat gondolkodsz a hétvégén a  jövőddel kapcsolatban, kedves Oroszlán. Fontolgatod a külföldre költözést, meg a munkahelyváltást. Viszont van valaki, akit segíthet neked jó döntéseket hozni a napokban. Ezenfelül nem ártana észrevenned: egy közeli barátod titokban szerelmes beléd.

Szűz

Hirtelen rettentően vágyod a sikert, és arra fogsz törekedni, hogy ezt mielőbb el is érd. Olvasol néhány hasznos tippet ezzel kapcsolatban, és tudatosan tréningezni kezded magad. Sőt, most olyan emberekkel is megismerkedhetsz, akik a segítségedre lehetnek. Közben nem ártana észrevenned: a szeretteid a törődésedre vágynak.

Mérleg

Tökéletes ez a hétvége ahhoz, hogy belekezdj valami újba, legyen az kapcsolat, hobbi, sport, de akár üzlet is. Az utóbbi talán kockázatosnak tűnhet, de végül megkapod a szükséges  jelet vagy támogatást, ami meghozza a bátorságot ahhoz, hogy belevágj! Oszd be okosan az idődet, jusson azért pihenésre is!

Skorpió

A szuperérzékeny természeted áldás, de a mostanra fojtogatónak érezheted a környezetedet. Szerencsére a segítségedre siet a párod, kiszakít a mindennapokból, és meghitt, romantikus hétvégét tölthettek el. Ráadásul nem várt pénz is az öledbe pottyanhat, ami szintén sokat dob majd a hangulatodon.

Nyilas

Bármibe is kezdesz a hétvégén, az biztosan sikerülni fog. Mindegy, milyen akadállyal találkozol, simán legyőzöd! Közben új kapcsolatokat építesz, ápolod a régieket, és mindenkire jut elég időd, energiád, miközben téged is elhalmoznak szeretettel. Örülhetsz Nyilas, amiért ennyire jól alakulnak a dolgaid!

Bak

Jól kezdődik a hétvégéd, ám hirtelen túl mozgalmassá válik. Valaki lebetegedhet a családban, akiről gondoskodnod kell, de közben annyi programod és elintéznivalód van, hogy kénytelen leszel egyik helyről a másikra rohangálni. Viszont egy barátod vagy kollégád olyan örömhírt oszt  meg veled, ami sokat javít majd a stresszes hangulatodon!

Vízöntő

Az egyik közeli kapcsolatodban még mindig feszültség uralkodik. Meg kellene hallgatnod ismét a másik felet, de közben magad mellett is ki kellene állnod. Viszont a hétvégén megismerkedhetsz egy befolyásos személlyel, aki segíthet előrelendíteni a karrieredet vagy a vágyaid megvalósulását.

Halak

Nagyon bízol a képességeidben, de nem szabad túlzottan magabiztosnak lenned. Ne próbáld meg ráerőltetni a környezetedre a nézőpontodat vagy az akaratodat, mert visszafelé sülhet el a terved. Lehet, neked van igazad, de attól még nem szabad másokat és a határaikat megsértened. Légy együttérző, valamint alázatos, és úgy megszerezheted a támogatásukat!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves