Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2023. február 17-19.: Az Oroszlán kedvességét félreértheti egy kollégája, a Nyilas ellen bosszút forralnak

2023. február 17.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2023. február 17-19.: Az Oroszlán kedvességét félreértheti egy kollégája, a Nyilas ellen bosszút forralnak
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


A hétvégén magánéleti nehézségek várnak a csillagjegyekre. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

Egész hétvégén hódolhatsz a testi örömöknek! Nincs is kedved kiszállni az ágyból, de talán ez kell ahhoz, hogy javítsatok a kedveseddel kapcsolatotokon. Habár egyes Kosok most hajlamosak lehetnek félrelépni és titkos viszonyt folytatni. Ők jobb, ha felkészülnek arra: nem tart sokáig ez az idill.

Bika

A napokban csúnyán összeveszhetsz a szerelmeddel vagy az egész családdal. Valószínűleg jó szándékból cselekszel, de nem veszed figyelembe a többiek véleményét vagy azt, hogy a tetteid, milyen hatással lehetnek rájuk. Végül sor kerülhet a békülésre, de mindenképpen tanulj a helyzetből a jövőre nézve.

Ikrek

A tapasztalat a legjobb tanár, és a hétvégén bölcsen tennéd, ha nem hagynád figyelmen kívül a múlt tanulságait, mert így megkímélhetnéd magadat azoktól a fájdalmas csalódásoktól, amiket ismét elszenvednél. Szóval lassulj le, és gondolkodj, mielőtt cselekszel, ha nem szeretnél bajba kerülni vagy összeveszni a szeretteiddel.

Rák

A bolygóállások lehetővé teszik a nyugodt elmélkedés időszakát. Lehet, hogy nemrég meglehetősen szigorúan vagy hevesen reagáltál bizonyos helyzetekre, de most sokkal kezelhetőbb és kiegyensúlyozottabb a lelkiállapotod. Készen állsz magadnak és a körülötted lévőknek egy újabb esélyt adni.

Oroszlán

Légy óvatos Oroszlán, mert lehet, hogy csak jófej és kedves akarsz lenni egy kollégáddal, de ő közeledésnek élheti meg. A párban élők helyzete így is elég feszült, érdemes lenne elutazniuk valahová vagy elmenniük kikapcsolódni, különben egymáson fogják levezetni a feszültségüket.

Szűz

A napokban egy értékes tanácsot fog kapni kedvesedtől vagy egy idősebb rokonodtól. Lehet, nem tetszik, de ajánlott lenne megfogadnod! Segíthet megoldani a párkapcsolati vagy éppenséggel az anyagi gondokat. Érezhetően feszült a helyzet a magánéletedben, és kevés is elég ahhoz, hogy újabb vitába bocsátkozzatok.

Mérleg

Nagy szükséged lesz a hétvégén a humorodra, Mérleg. Sokszor érhetnek olyan kellemetlenségek vagy kínos helyzetek, amin csak a humor segíthet átlendülni. De a jó hír az, hogy a szeretteiddel békés, meghitt napokat tölthetsz el, veszekedés nélkül. Viszont az egyik rokonodnak szüksége lehet a bátorításodra.

Skorpió

Az egyedülállók ne maradjanak otthon, menjenek el bátran szórakozni a barátaikkal, mert így van esélyük megismerkedni azzal, akit a sors is nekik szánt. A párban élőknek is jót tenne, ha elmennének randizni, mert ez segíthetne nekik visszatalálni egymáshoz. Már minimális erőfeszítés is elég lenne a régi szerelem felélesztéséhez.

Nyilas

A magánéletében és a karrieredben hirtelen változások történhetnek. Emiatt aggodalom lehet úrrá rajtad, de ne izgulj, csak sodródj az árral, mivel ezek a változások a te érdekeidet szolgálják. Viszont egy komoly kellemetlenség leselkedik rád: valaki bosszút akar állni rajtad egy korábbi sérelme miatt, ezért légy óvatos!

Bak

A következő napokban több olyan kellemetlen szituációba kerülsz, ami megelőzhető lenne. Például előbb cselekszel, aztán gondolkodsz, vagy hogy irreális elvárásokat támasztasz a partnereddel, a családtagjaiddal szemben. Próbáld megérteni mások helyzetét, és lassíts le, gondold át a tetteid várható következményeit!

Vízöntő

Pragmatikusan kell szemügyre venned helyzetedet, különösen a pénzügyeidet. Nem áll jól a szénád, és ez hatással lehet a kapcsolatodra vagy az egész családra. Célszerű lenne meghallgatnod a többiek véleményét, mert segíthetnek megoldást találni. Az idősebb rokonaid is aggódnak érted. Légy velük őszinte, és ne titkold el a gondjaidat!

Halak

Az egyedülállók életében új, ígéretes kapcsolat alakul ki. De csak akkor lehet hosszú távú, ha a Halak szert tesz végre némi önbizalomra! Viszont a problémák merülhetnek fel a párban élők kapcsolatában. Az lenne a legjobb, ha egy kis időt és teret adnának egymásnak, hogy fellélegezzenek és átgondolhassák, hogyan tovább.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves