Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2022. szeptember 9-11.: A Bika megismeri végre az ő Mr. Darcy-ját, a Szűz hősies tettet visz véghez

2022. szeptember 09.

5 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2022. szeptember 9-11.: A Bika megismeri végre az ő Mr. Darcy-ját, a Szűz hősies tettet visz véghez
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


A következő napok túl mozgalmasra sikerednek, így nem sokat pihennek a csillagjegyek. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

KOS

A hétvégén egy perc nyugtod sem lesz, ha nem gondoskodsz róla. Állandóan csörögni fog a telefonod, mindenki találkozni akar veled, és egyszerűen most mindenki téged akar, holott te szívesebben néznél  filmet vagy olvasnál. Rendben van, hogy nem akarsz megbántani senkit, de azzal senkinek sem teszel jót, ha egy váratlan pillanatban elgurul a gyógyszered, és mindenkit elküldesz melegebb éghajlatra.

BIKA

Átmenetileg  munkamániássá változhatsz. Talán felhalmozódtak a házimunkák, de az is lehet, hogy behívnak túlórázni. Érdemes lenne elszakadnod a kötelezettségektől, és elmenned valahova a barátaiddal vagy eleget tenni a kapott meghívásnak, mert most társaságban ismerheted meg az új kedvesedet. Találkozásotok Jane Austen Büszkeség és Balítéletére hasonlíthat, és végre megtalálhatod a te Mr. Darcy-dat! Igazán regénybe illő találkozás vár rád!

IKREK

Ne lepődj meg, ha a hétvégén sokan felkeresnek. Beszélgetni szeretnének veled a barátok, vagy a szomszédok osztják meg veled a híreiket. Egy kissé idegesítőnek találod, hogy váratlanul mindenki megtalál téged, emiatt nehezen figyelsz is arra, amit mondanak. A legjobb lenne, ha csak sodródnál az árral, amíg bírod cérnával, de ha már nem, akkor egész egyszerűen mondj nemet, és tedd azt, amihez kedved van!

RÁK  

A napokban egy kissé ideges érzed magad, ezért érdemes lenne edzened vagy sportolnod, hogy megfelelően levezesd a feszültségedet. Csak ne feszítsd túl a húrt, mert most minden szélsőséges tevékenység kellemetlenséghez vezethet. Nagy szükséged lenne egy kis énidőre, ezért nyugodtan kérj egy kis teret és időt a környezetedtől!

OROSZLÁN

Sokat kell rohangálnod a hétvégén, pedig szívesebben maradnál otthon, élvezve a békét, miközben egy jó  könyvet olvasol vagy filmet nézel. Csakhogy előkerülnek a barátokkal és a családdal szembeni kötelezettségek, és bár fáradt vagy, mégis a segítségükre sietsz. Tudd le őket olyan gyorsan, amennyire tudod, és akkor marad időd arra, amire csak szeretnéd!

SZŰZ

A hétvégén nem sok időd jut önmagadra. A rokonaid, a barátaid egyaránt bejelentkeznek, hogy szánj rájuk egy kis időt. Kitartóan segítesz nekik, és meghallgatod a gondjaikat, mindeközben a sors úgy hozza: hősies tettet viszel véghez. Ez tényleg valami egészen rendkívüli lesz, és nem kizárt, hogy valaki életét csakugyan megmented, vagy te leszel az egyetlen, aki képes megoldani egy drámai helyzetet.

MÉRLEG

Egy barátod kölcsönt kérhet, és előfordulhat: habozás nélkül oda is adod neki a kért összeget. Lehetnél kicsit óvatosabb, mert nem biztos, hogy viszontlátod azt a pénzt. A napokban többen is megkeresnek, és mindenki valamit kér tőled. Vedd észre: egyesek csak kihasználnak! Tégy különbséget azok között, akiknek tényleg szükségük van segítségre, és akik csak visszaélnek a szereteteddel.

SKORPIÓ

Elég  frusztrált lehetsz a hétvégén, Skorpió, mivel nem sok lehetőséged lesz pihenni. Meglehet, munkaügyben, vagy egy rokon miatt kell utaznod, de legalábbis nem várt kötelezettségeknek kell eleget tenned. Emiatt súrlódásaid lehetnek a partnereddel, aki nehezményezi, hogy kevés időt töltesz vele. Kerüld a veszekedést, mert te húzod a rövidebbet, és egyúttal arra is figyelned kellene, hogy magadra is jusson időd!

NYILAS

Mozgalmas hétvége elé nézel, kedves Nyilas, és ki is borulhatsz miatta. Meglehet, hogy túlóráznod kell, vagy a barátaid, rokonaid találnak ki programot, és így nem marad időd olvasni, vagy arra, hogy a kedvenc sorozatodat nézd. Ezen egyedül csak te segíthetsz, de ahhoz nemet kellene mondanod mások kéréseire, vagy ha erre nincs lehetőség, akkor próbáld meg mielőbb letudni a kötelezettségeidet.

BAK

Rengeteg feladat szakad a nyakadba. Ráadásul minden teher rád hárul, a szeretteid nem érnek rá segíteni. De ne légy mártír, mert utána hiába mondhatod el, hogy egyedül végeztél el mindent, nem fogják különösebben értékelni. Amit lehet, nyugodtan halassz el, vagy tedd szóvá olyannak, aki segíthet. Közben rossz érzésed  van a párodat illetően, és jól is teszed, ha utánamész annak, mi okozza a nyugtalanságodat!

VÍZÖNTŐ

Meglehetősen  stresszes leszel a következő napokban, amit falással orvosolsz. Légy óvatos ezzel, mert különben nem csak amiatt leszel bosszús, hogy mások feladatokat találnak ki neked, vagy magadra hagynak a gondokkal, hanem még a gyomorproblémáid is tetézhetik a gondjaidat. Talán épp itt lenne az ideje határokat szabnod és kikérned magadnak mások viselkedését!

HALAK

Szeretsz  őszinte lenni azokkal, akik fontosak neked, de a hétvégén tőled szokatlan módon valószínűleg túlságosan is egyenes leszel. Kerüld el, hogy nagyon nyers legyél és megbánts másokat, de azon se csodálkozz, ha visszavágnak. Amennyiben kicsit diplomatikusabban tálalod a dolgokat, akkor nyertesként kerülhetsz ki a beszélgetésekből. Különösen a kedveseddel szemben kellene megértőbbnek  lenned!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves