Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2022. július 22-24.: A Mérleg titkos csodálóra tesz szert, a Halakhoz dőlni fog a pénz

2022. július 22.

5 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2022. július 22-24.: A Mérleg titkos csodálóra tesz szert, a Halakhoz dőlni fog a pénz
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


Készek megszabadulni a csillagjegyek a rossz szokásaiktól, és önmaguk legjobb verziójává válni a hétvégén. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

KOS

Tele vagy jobbnál jobb ötletekkel, de nem hiszel eléggé magadban és abban. Valószínűleg ennek az oka egy korábbi beszélgetés valaki olyannal, aki kicsit megtépázta az önbizalmadat. Ne felejtsd el: híres vagy akaraterődről, és arról, hogy bármit képes vagy elérni. Viszont legnagyobb meglepetésedre olyan dolgok kezdenek foglalkoztatni, amelyek eddig hidegen hagytak.

BIKA

A következő napokban fontolóra kell venned Bika, kiben bízhatsz, és ki az, akiben nem. A hétvégén átértékeled a kapcsolataidat, így lesz, akivel elmélyíted, mással viszont inkább megszakítod. A szombatod kissé nehézkesen alakulhat amiatt, hogy türelmetlen leszel, és senkivel sem szeretnél beszélgetni. Viszont kedvezően alakulnak a pénzügyeid, és több lehetőséged is adódik a gyarapítására!

IKREK

Felélénkül a társasági életed, és kellemes baráti összejöveteleken vehetsz részt. Élvezed a figyelmet, és hogy többen is tőled kérnek a tanácsot. Sőt, ha egyedülálló vagy, épp a barátaid révén ismerkedhetsz meg a leendő kedveseddel. Lehet, nincs hozzá affinitásuk, de a párban élőknek is ki kellene mozdulniuk, mivel az utóbbi időben kissé ellaposodott a kapcsolatuk, és ideje lenne tenniük ellene.

RÁK  

Meglepő módon, nem vagy túlságosan társaságkedvelő a hétvégén. Valószínűleg egy közelmúltbeli csalódás, veszekedés miatt vagy most ennyire begubózva. Élesen meghúztad magad körül a határokat, amit bölcsen tettél, de ez ne legyen egyenlő azzal, hogy kizárod a szeretteidet az életedből. A napokban rád sem lehet ismerni, a környezeted is aggódik amiatt, hol van a kedves, csupa szív és szeretet Rákjuk.

OROSZLÁN

Szánj egy kis időt a meditációra, vagy más kikapcsolódási formára, mikor elmélyülhetsz a lelkedben. Azért is lenne célravezető valamilyen spirituális gyakorlatot végezned, mert fontos üzeneteket kapnál a fátyolon túlról. Figyelj a hétvégén a szinkronicitásokra, az angyalszámokra, a különböző jelekre, mert ezek összessége próbál elvezetni téged a végzetedhez. Hamarosan megismerheted a sorsodat vagy életed szerelmét!

SZŰZ

Az univerzum meg fog jutalmazni, ha megszakítod a kapcsolatodat azokkal az emberekkel, helyzetekkel, szokásokkal, amelyek már nem szolgálnak, vagy rossz hatással vannak rád. Ne félj kicsit szigorú lenni, mert ha eleinte nehéz is, de végül jobban fogod érezni magadat az eredménytől. Ráadásul így legalább megérkezhetnek - akár már a hétvégén -, azok az emberek és események, amelyek pozitív hatással lesznek az életedre.

MÉRLEG

Végre megtörik a jég kedves Mérleg azzal szemben, akivel nemrég összerúgtátok a port. Visszatér kapcsolatotokba a meghittség és továbbléphettek. A következő napok a romantika légkörében fog telni, és ennek a fényében a párban élők fontos elhatározásra juthatnak. Az egyedülállók nem kisebb dologra döbbennek rá, minthogy van egy titkos csodálójuk. Végezetül, fogadd el a baráti meghívásokat, máskülönben lemaradsz az új élményekről!

SKORPIÓ

Te még a hétvégén is dolgozol, Skorpió, abban az esetben is, ha egyébként nem kellene! Azon töröd a fejedet, mihez is kellene kezdened, miként juthatnál több pénzhez vagy sikerhez. A jó hír az: új ajtók nyílnak meg előtted, a rossz viszont az, hogy túl régóta taposod a mókuskereket, és kellemetlen fizikai tüneteket kezdhetsz tapasztalni. Igen, ez pontosan annak a jele: pihenned kellene!

NYILAS

Egész hétvégén élvezheted a csillagok áldását. Sorra érnek a kellemes meglepetések. Most elég csak hangosan kérned, és lazán megkapod azt, amire vágysz. Ezenfelül a legnagyobb romantikában telnek a napjaid a szerelmeddel, akivel minden téren megtaláljátok a közös nevezőt. A napokban pedig végre jut időd önmagadra, és a kedvteléseidre. Hétfőn boldog és kipihent emberként kezdheted a munkát!

BAK

Szeretnél leszámolni a rossz szokásaiddal, és előtérbe helyezd a testi-lelki egészségedet. Meg is kapod a szükséges támogatást ahhoz, hogy a napokban elkezdj végre önmagad legjobb verziója lenni. Előfordulhat, ehhez el kell engedned azokat az emlékeket, és múltbéli fájdalmakat, amelyekhez eddig ragaszkodtál. Megéri így tenned, és nem marad el a jutalmad!

VÍZÖNTŐ

A napokban egy új vagy régi barátság mélyülhet el. Úgy érzed, mintha az illetővel testvérek lennétek, még akkor is, ha csak néhány napja vagy órája ismeritek egymást. Amennyiben egyedülálló vagy, tiéd a pálya a hétvégén, mivel lazán képes leszel meghódítani azt, akit csak szeretnél. Mostanában sok új dolgot megtudhatsz magadról, ami segíthet legyőzni a belső démonaidat, és jobb emberré válhatsz.

HALAK

Több alkalommal is vártalan szerencse érhet! Új pénzkereseti lehetőséget ajánlhatnak fel, kiegészítő jövedelemhez juthatsz, és nem várt forrásokból is pénz ütheti a markodat. Rendkívül szerencsésnek fogod érezni magad. Nem csoda, ha a napokban szeretnéd kicsit kényeztetni magadat és a szeretteidet. Jól is teszed, megérdemlitek, hogy elutazzatok valahova. Romantikázzatok a szerelmeddel és közben beszéljétek meg a jövőtöket!
Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves