Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Csillagjegy

10 dolog, ami bizonyítja, hogy igazi Rák vagy

2022. július 13.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegy horoszkóp rák ezotéria Rák csillagjegy
10 dolog, ami bizonyítja, hogy igazi Rák vagy
© Shutterstock

A Rák csillagjegy szülöttei biztosan magukra ismernek az alábbi tíz pontban.


Legyünk őszinték: ha a Rák csillagjegyűek közé tartozol, az alábbiakban valószínűleg nem sok újdonságot fogunk mondani neked, hiszen az alábbi pontok a mindennapjaid szerves részét képezik. Hány pontot tudsz kipipálni a tízből?

1. Nagyon érzékeny vagy

Nem tehetsz róla, de mindent a lelkedre veszel és személyes ügyként kezelsz. Ráadásul már gyakran azelőtt megsértődsz, hogy akár csak megszólalhatott volna a másik fél. Csak úgy, a biztonság kedvéért.

2. Azonnal megkedvel mindenki

Igazi anyáskodó természet vagy, könnyen alakítasz ki bizalmas kapcsolatot másokkal, ezért mindenki hamar a szívébe fogad. Te viszont eleinte tartod a három lépés távolságot, mielőtt a saját bizalmadba fogadnál bárkit is.

3. Született buliszervező vagy

Születésnapi ünnepség, lánybúcsú vagy évfolyamtalálkozó – mindegy, mi az apropó, ha rád bízzák a szervezést, garantált a siker. A Rák a kardinális jegyek közé tartozik, szereti az irányítása alatt tartani a dolgokat, épp ezért nálad nem fordulhat elő, hogy valami lemarad a teendőlistáról.

4. Nyitott vagy az ezotériára

A boszorkányság és a varázslás valahogy mindig is közel állt a szívedhez, nem véletlen, hogy a kedvenc történeteid között előkelő helyen szerepel a Harry Potter. A sötét és titokzatos dolgok különösen izgatják a fantáziádat, szívesen olvasol ilyenekről és egy-két dolgot talán élesben sem félsz kipróbálni…

5. A háziállatod tényleg a kedvenced

Te vagy az, aki havonta többet költ kutya- és macskajátékokra, mint a saját szórakozására, és egy kicsit sem szégyenkezel emiatt. A kisállataidat a gyerekeidnek tekinted, és mindenre hajlandó lennél a kedvükért. Aki ezt nem érti, azzal inkább kerülöd a kapcsolatot.

6. Profi érzelmi zsaroló vagy

A passzív-agresszív kommunikáció a véredben van, képes vagy ráhangolódni mások érzelmeire, gyenge pontjaira, és szükség esetén ellenük is tudod fordítani azt. Erre azonban semmiképp sem bátorítunk…

7. Egy nagymama lakozik benned

Furcsa vonzódással vagy a régi, retró dolgok iránt, legyen szó ruhákról, zenéről vagy dekorációról. A polcodról nem hiányozhatnak a kis csipketerítők és a kézzel festett porcelánfigurák, és reggelente mintha egy csipet naftalinszag ütné meg az orrod ébredés után… vagy csak képzelődsz, nagyi?

8. Bírod a szomorú számokat

A lejátszási listád telis-tele van melankolikus dalokkal, minél drámaibb egy zene szövege, annál jobb! Legalábbis neked, aki a szomorúságodat remekül ki tudod élni a zene segítségével. Mintha csak a belső hegedűd sírna fel ilyenkor.

9. Ha tehetnéd, ki sem mozdulnál otthonról

A lakásod a te erődöd, a gubód, ahonnan legszívesebben ki sem dugnád az orrodat. A pandémia alatti bezárkózás neked meg sem kottyant, rutinos vagy már a négy fal között élésben, cserébe remek házigazda vagy, mert akit csak lehet, inkább te látsz vendégül.

10. Nem szégyelled a könnyeidet

Fogadjunk, hogy van egy külön mappa a telefonodon a sírós szelfijeidnek! Ne is próbáld letagadni – sokat és sokszor sírsz, akár mások előtt is. Nincs is ezzel gond egészen addig, amíg nem azért teszed, hogy másokban bűntudatot ébressz.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves