Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

JÚLIUSI PÉNZHOROSZKÓP

3 csillagjegy, aki extra pénzhez jut júliusban

2022. július 02.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek július zodiákus pénzhoroszkóp
3 csillagjegy, aki extra pénzhez jut júliusban
© Shutterstock

A legtöbb csillagjegy lehetőséget kap arra, hogy előmozdítsa a karrierjét. De csak 3 olyan csillagjegy lesz, akinek jóformán az ölébe hullik egy vagon pénz.


A Jupiter a Kosban gondoskodik arról, hogy bőven legyen lehetőségük a csillagjegyeknek plusz pénzhez jutni. Bárki, aki odateszi magát, számíthat az anyagi sikerre. Ugyanakkor a Jupiter a szerencse, illetve a gazdagság bolygója is, és van 3 olyan csillagjegy, akikre életébe ez a két tényező határozottan jelen lesz:

Rák

Az előrejelzések szerint jó esélyed van arra, hogy megcsináld a szerencsédet a hónapban! Ha értesz az üzlethez vagy a befektetésekhez, akkor a hónapban az okos lépéseidnek köszönhetően jelentős pénzösszeg vándorolhat a zsebedbe. Mások esetében pedig egy barát vagy ex-kolléga, ex-főnök lesz az, aki egy kivételes ajánlatot tehet, és egy jobb munkahelyre vagy a saját üzletébe csábíthat, méghozzá szép fizetés ígéretével. Amennyiben saját vállalkozásod van, hirtelen berobban, és termelni kezdi a pénzt. Bárhogy is legyen, ez az a hónap, amikor learathatod a munkád gyümölcsét!

Oroszlán

Hirtelen azon kaphatod magad: megveheted azt, amire régóta vágytál. Sőt, még többet is! Felmerül a kérdés: honnan ez a sok pénz? A jelek szerint kiváló üzletember vagy és sikerült megcsípned egy remek üzletet. Sőt, ha a hónap elején belevágsz egy saját üzlet indításába, rengeteg megrendelésed lehet! Ugyanakkor sok Oroszlán dönt a karrierváltás mellett, és nem lehetetlen, hogy ez valamilyen módon azonnali plusz bevételt jelenthet. Olyanok is lesznek, akik nem terveznek állást váltani, főleg azért, mert felemelik a fizetésüket. Akárhogy is legyen: pénzügyek tekintetében rendkívül szerencsés leszel!

Mérleg

A legváratlanabb módon törhet be ajtódon a pénz, Mérleg! Nagy az esélye annak, hogy öröklés útján jutsz hozzá, vagy végre sikerül eltalálnod a nyerőszámokat. De talán a (nem) várt fizetésemelésnek lesz köszönhető, hogy hirtelen jelentős bevételre teszel szert. Ebben a hónapban megállíthatatlan árad hozzád a pénz egy rendkívüli forrásból. A csillagok azt üzenik: ápold minden kapcsolatodat, mert az sem lehet kizárni: egy barátod által tollasodsz meg. Egyszerűen nem tudhatod, honnan, kitől érkezik a pénz, de az szinte egészen biztos, hogy komoly összegekkel növelheted a bankszámládat.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves