Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2022. augusztus 26-28.: A Rák szerelmi élete a Hamupipőkét idézi, a Vízöntő olyan hívást kap, ami felforgatja a hétvégéjét

2022. augusztus 26.

5 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2022. augusztus 26-28.: A Rák szerelmi élete a Hamupipőkét idézi, a Vízöntő olyan hívást kap, ami felforgatja a hétvégéjét
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


A következő napok pozitív energiái segítenek a csillagjegyeknek feltöltődni, és megoldani a gondjaikat. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

KOS

Eláraszt a bizonytalanság érzése, és ez arra késztet, hogy helytelen következtetésekre juss. Ez a hangulat azonban rövid életű lesz, és hamarosan tisztábban fogod látni a helyzetedet. Gyorsan megtudod, mi is történik valójában, és magabiztosan tervezheted a jövőt! A kapcsolatodban van néhány tövis a rózsák között. De ha őszinte vagy, és nyíltan beszélsz a gondjaidról, akkor minden olyan problémát elháríthattok, amely nyugtalanít.

BIKA

A hétvégén azt fogod tapasztalni Bika: túl sok felelősséget vállalsz, és emiatt egyre kevésbé tudsz kikapcsolódni. Talán emiatt a napokban is dolgoznod kell. Ne várd meg, amíg a kiégés szélére kerülsz, inkább változtass az életmódodon! Közben nyomaszt az is, hogy nem azt kapod a kapcsolatodtól, amit vártál. Beszélj erről a kedveseddel, mert most varázsütésszerűen megoldhatjátok a problémáitokat!

IKREK

A napokban megnyilvánuló pozitív energiák segítenek abban, hogy életedet új szintre emeld. Képes leszel előrelépni, amikor álmaid és céljaid megvalósításáról van szó. Az életedben bekövetkező változások miatt egész hétvégén mosolyogni fogsz, miközben a nagyobb és jobb dolgok felé haladsz. Használd ki ezt a kedvező időszakot, és ragadj meg minden lehetőséget, így jobbá teheted az életedet!

RÁK  

Itt egy jó hír neked Rák: a napok óta tartó nyomás végre megszűnik. De rá kell jönnöd, számos elhamarkodott döntést hoztál, amelyek rossznak bizonyultak. Viszont közelebb kerültök egymáshoz a pároddal, és mesébe illő romantikus élményben lesz részetek. Valóságos hercegnőnek érezheted magadat mellette! A szingliknek pedig minden esélyük megvan arra, hogy csakugyan ráleljenek a hercegre!

OROSZLÁN

Hajlamos vagy eltúlozni a dolgokat, és a végén hegyeket csinálsz a vakondtúrásokból. Szánj egy kis időt arra, hogy megpróbáld tiszta fejjel átgondolni, mi történik az életében. Könnyen előfordulhat, a probléma inkább az elmédben van, és a valóság sokkal jobb, mint azt hitted. Szerencsére a bolygóenergiák alkalmat teremtenek arra, hogy eltávolodj a gondjaidtól, és visszanyerd a testi, valamint lelki erődet a napokban.

SZŰZ

A hétvégével kapcsolatos terveid akadályokba ütköznek, ami érthető módon felzaklat, de azért próbáld meg nem felnagyítani a gondokat. Ritkán sikerül minden a tervek szerint, gond nélkül! Helyezd karanténba a pesszimista hajlamaidat, és ne hagyd, hogy a bukkanók beárnyékolják az egyébként kellemesnek ígérkező napjaidat. Tudd: a csillagok melletted állnak, és segítenek meghozni a legjobb döntéseket, és eljutni oda, ahová csak szeretnéd!

MÉRLEG

A hétvégén nagyon magabiztosnak érzed magad Mérleg, és ez segít elérni a céljaidat! Tudod, mit akarsz, és biztos vagy a képességeidben. Ez lehetővé teszi, hogy a legtöbbet hozd ki minden helyzetből, és végre megtaláld a keresett sikert és boldogságot. Továbbá lehetőséged lesz  felejthetetlen estéket tölteni a szerelmeddel, és megvitatni a jövővel kapcsolatos terveiteket.

SKORPIÓ

Túl sok kötelezettséget, feladatot vállaltál az elmúlt időszakban, és most fogalmad sincs, miként szabadulj meg tőlük. A jelek szerint a hétvégén is dolgoznod kell, de legalábbis valamennyit kénytelen leszel, különben sosem végzel. Érthető, hogy stresszes vagy, de mindenképpen kellene egy kis időt magadra is szánnod, mert sokkal közelebb vagy az idegösszeomláshoz, de legalábbis a teljes kimerüléshez, mint azt gondolnád.

NYILAS

Légy óvatos, Nyilas, mert hajlamos lehetsz elhamarkodott döntéseket hozni vagy túl hamar megítélni másokat, esetleg egy bizonyos helyzetet, és ebből kellemetlenséged származhat. Gondold át minden lépésedet, különösen a karrierrel kapcsolatosakat. Mindennek a tetejében a szerelmi vagy családi életedben is feszültségekkel, és nézeteltérésekkel szembesülsz. Fontos, hogy ne hirtelen felindulásból reagálj, mert később megbánhatod, amit mondasz vagy teszel!

BAK

A napokban különösen erősnek és kreatívnak érzed magad! Ez lehetővé teszi, hogy véget vess azoknak a problémáknak, amelyek már egy ideje nyugtalanítanak. Azonban ne hagyd magad elragadtatni a lelkesedéstől, mert úgy elhamarkodott döntéseket hozhatsz. Óvatosnak kell lenned másokkal szemben, különben olyan dolgokat mondhatsz és tehetsz, amelyek félreértést okoznak.

VÍZÖNTŐ

Kellemesen telik a hétvégéd, és szívesen megosztod másokkal a terveidet, elképzeléseidet, azt várva, esetleg hasznos tanácsokat adnak neked. A családoddal, illetve a szerelmeddel is élvezed a békés, meghitt időt, mígnem kapsz egy telefonhívást, ami mindent a feje tetejére állíthat, és megzavarhatja az idillt. Nem feltétlenül azért, mert rossz, lehet, hogy nagyon is jó! Ez főleg attól függ, te miként reagálsz rá.

HALAK

Az elmúlt napok nyomása teljesen letérített a pályáról, és késleltetett a céljaid megvalósításában. Próbálj nyugodt maradni ezekkel a problémákkal szemben, de mostantól jól teszed kedves Halak, ha nem hagysz mindent az utolsó pillanatra. Szerencsére sikerül feltöltődnöd, és kipihenned magadat a hétvégén. A szerelmi életed is sok örömöt hozhat, akárcsak a családdal töltött idő, most mindenhonnan csak jót kapsz!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves