Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2024. február 19-25.: A Bakra az év egyik legjobb időszaka vár, a Halak lelki sebei gyógyulásnak indulnak

2024. február 19.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2024. február 19-25.: A Bakra az év egyik legjobb időszaka vár, a Halak lelki sebei gyógyulásnak indulnak
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


Kezdetét vette a Halak szezon és óriási változásokat hoz a csillagjegyek életébe. Mutatjuk a heti horoszkópot.

Kos

A Halak szezonja ezen a héten kezdődik, Kos, és ez aktiválja a spiritualitás, a bezárkózás és a gyógyulás szektorát. Ez az éves hibernálási szezonod, és amint az északi csomópont 19-én egyesül a Chironnal a jegyedben, késztetést fogsz érezni arra, hogy visszavonulj a saját világodba. Kövesd ezt a vágyat bűntudat nélkül.

Bika

A Halak szezonjának kezdetén aktiválódnak a barátság és a közösségi hálózatok, így a szokásosnál is jobban vágysz a társaságra. Ugyanakkor a Vízöntő havának vége miatt kissé zárkózottnak is érezheted magad. A 24-i Szűz telihold ideális lehetőséget biztosít számodra, hogy kibékítsd az ellentétes vágyaidat.

Ikrek

Boldog Halak szezont, Ikrek! Ha a Nap egy másik, változékony jelen keresztül utazik, lehetővé teszi számodra, hogy művészi és kreatív oldalod felragyogjon. Szakmailag is ihletet fogsz kapni, így ez a szezon ideális lehetőséget biztosít arra, hogy áttörést érj el a karrieredben. Minél jobban hallgatsz az intuíciódra, annál sikeresebb leszel.

Rák

A Halak szezonja segít életre kelni, Rák, mivel aktiválja a hosszú utazások, a terjeszkedés szektorát. Ha már el akartál menni valahova kirándulni, akkor itt az ideje, hogy megtervezd vagy nekivágj.  Amennyiben még nem teheted, akkor legalább inspirálódj könyvek, filmek segítségével. Meglátod, jót fog tenni a lelkednek.

Oroszlán

A csillagok segítenek annak, hogy jobban összhangban az érzelmeiddel, és ne legyen annyira hullámzó a hangulatod. Viszont bármi, ami elől menekültél, valószínűleg utolér ezen a héten. Ugyanakkor hirtelen megvilágosodhatsz arról, hogyan szerezhetnél több pénzt, kevesebb munkával.

Szűz

Itt a Halak szezonja, és ez azt jelenti: a szerelem és az intimitás jár a fejedben, Szűz. A párkapcsolati és a házassági szektor a következő négy hétre aktiválódik, és készen állsz szintet lépni a szerelmi életedben. Ha úgy érezted, hogy a múlt heti Valentin-nap nem volt az igazi, a héten kárpótolhat a szerelmed.

Mérleg

Ha segíteni szeretnél a nálad kevésbé szerencséseken, akkor ez az év egyik legjobb időszaka, hogy megtedd. A kulcs azonban az: ne ess túlzásokba. A 24-i Szűz telihold is emlékeztet arra, hogy hajlamos vagy túl sokat adni másoknak és túl keveset magadnak, de ezt most végre egyensúlyba hozhatod.

Skorpió

Beköszöntött a Halak szezonja, az univerzum azt szeretné, ha időt szánnál az élvezetekre és az önfelfedezésre. Ideális időszak ez a hét a a randevúzáshoz és a szórakozáshoz. Viszont, amint a Szűz teliholdja 24-én beköszönt, jobban tisztában látsz azzal kapcsolatban, hogy kit szeretnél magad körül tartani életed következő szakaszában, és kit nem.

Nyilas

A Halak szezonja miatt ösztönös késztetést érzhetsz arra, hogy lassíts, meditálj és csendben maradj. Ne állj ellen a késztetésnek, mert nagyobb hasznot húzol abból, ha engedsz a vágynak. Ezenkívül a Szűz telihold 24-én arra kér, hogy őszintén és gyakorlatiasan nézz szembe a problémáiddal, és ne félj segítséget kérni.

Bak

Ez az év egyik legjobb időszaka, amikor megengeded, hogy belső gyermeked átvegye a vezetést, és azt tegye, amit csak szeretne. Kezdj el festeni vagy verset írni. Engedd el magad, és tekintsd a világot a játszóterednek. A Merkúr 23-i belépése a Halak jegyébe tovább serkenti az élet csodáiba való belemerülését, ezért tégy meg mindent, hogy magad mögött hagyd a munkamániádat.

Vízöntő

Születésnapi szezonod elmúlt, Vízöntő, de ez a hét még mindig tartogat meglepetéseket, mivel a Merkúr, a Vénusz, a Mars és a Plútó továbbra is a jegyedben vannak. Majd 24-én a Szűz telihold következik, és észre fogod venni, hogy az univerzum mennyi jelet és szimbólumot küldött neked útmutatás céljából.

Halak

Boldog születésnapi szezont, Halak! Mivel a Merkúr, a Vénusz, a Mars és a Plútó még mindig a Vízöntőn keresztül utazik, és aktiválja a spiritualitás és a gyógyulás szektorát, előfordulhat, hogy még nem érzed úgy, hogy minden a legnagyobb rendben van. Viszont értékes leckével leszel gazdagabb a héten, ami elősegíti a lelki gyógyulásodat.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves