Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Asztrológia

Ez a leggyengébb tulajdonságod a csillagjegyed szerint

2024. február 11.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegy horoszkóp
Ez a leggyengébb tulajdonságod a csillagjegyed szerint
© Shutterstock

A csillagjegyed segít jobban megismerni saját magadat. 


Természetesen, hogy mindenkinek vannak gyengeségei. Ha te is hiszel a horoszkópban, akkor érdemes legörgetned, hiszen fontos dolgokat tudhatsz meg a csillagjegyedről. Azonban egy jó tanács: a gyengeségeidet próbáld meg inkább pozitívan felfogni. Lehet, hogy átok helyett inkább áldás? Minden nézőpont kérdése.

Kos

Egy fontos gyengeséged az, hogy néha az impulzusok úrrá lehetnek rajtad. Hiába, egy nagyon tüzes személyiség vagy. Azonban nem biztos, hogy ez minden esetben negatív, hiszen pont emiatt lehetőséged lehet arra, hogy elérd a céljaid. Te sosem adod fel.

Bika

Mondták már mások, hogy kicsit önfejű vagy? Azonban, ha kicsit kinyitod a szemed, akkor láthatod, hogy ez milyen hatással van másokra. Nem biztos, hogy teljesen negatív. Ez a tulajdonságod akár afelé is elvihet, hogy sikeres legyél az életben, a kulcs az, hogy jól kell felhasználnod. 

Ikrek

Sokak szerint előfordul, hogy erőlteted a dolgokat. Igaz ez csak azt mutatja, hogy lelkes vagy, és imádsz időt tölteni a szeretteiddel. Azonban jobban teszed, ha inkább egy kicsit visszafogod magad bizonyos helyzetekben. A lelkesség csodás, de vigyázz arra, hogy másoknak ne legyél túl sok.

Rák

Messze híres vagy a túlérzékeny személyiségedről. A trükk? Jobb, ha nem veszel mindent olyan személyesen. Lehet, hogy valakinek csak rossz napja van, és nem te vagy az oka mindennek. Empatizálj, racionalizálj, érzelmeskedj. Remek tulajdonság, hogy ennyire törődsz az emberi kapcsolataiddal, csak mértékkel kell. 

Oroszlán

Imádod a rivaldafényt. Természetesen vannak, akik imádják, amikor a középpontban vagy, és mindenkit szórakoztatsz, de vannak bizonyos szituációk, amikor érdemes egy kicsit visszafognod ebből. Az olyan eseményeknél, amelyek másról szólnak, próbáld meg kevésbé magadra hívni a figyelmet. 

Szűz

Olyan szemed van a részletekre, mint senki másnak. Ez egy részről csodálatos, de bizonyos szituációkban jobb, ha hagysz másokat lélegezni. Másoknak ez soknak tűnhet, amikor azt érzik, hogy a te tökéletességedhez nem tudnak felérni. Ne feledd, hogy mások is megpróbálnak minden tőlük telhetőt. A kritika nem mindig segít. 

Mérleg

Vannak, akik úgy ismernek, hogy inkább ülsz egy helyben a cselekvés helyett? Nos, sok esetben a visszafogott természeted nagy dolgokat visz véghez, de mindezt mások nem veszik észre. A titok? Adj hangot annak, amit tudsz és tanultál, így mások is látni fogják, hogy mire vagy képes.

Skorpió

Olyan memóriád van, hogy az egészen elképesztő. Hajlamos vagy olyan részletekre is emlékezni, amit más már rég elfelejtett. Próbáld meg ezt a memóriát csak arra használni, hogy az emlékeidet gyűjtöd, de nem szép dolog mások hibáit kiemelni minden régi dologgal kapcsolatban. 

Nyilas

Jellemző rád, hogy egyszerre túl sok mindent akarsz, de te is tudod, hogy a jó dolgokhoz türelem kell. Remek, hogy van lendületed, ami mindig segít a céljaid elérésben, de próbálkozz meg vele, hogy néha egy kicsit el is engeded magad. Neked is jár a pihenés.

Bak

A „munkamániás” szó definiálhat téged. Ne feledkezz meg azonban arról, hogy az élet egy buli is lehet, ha hagyod magad, hogy egy kicsit szórakozz. A kemény munka fontos, és becsülendő, hogy a karriered sokat számít neked, de közben az élményekről se feledkezz meg. Meglátod, ha egy kicsit visszaveszel a kapcsolataid is megváltoznak.

Vízöntő 

Zárkózott vagy. Ez egyáltalán nem gond, hiszen lehetőséget ad arra, hogy egyensúlyba hozd az érzelmeidet, mielőtt úgy döntesz, hogy kitörsz, mint egy vulkán. Azonban sok jó dologról is lemaradhatsz, ha nem mersz nyitni mások felé. Azokért, akikért érdemes, mutasd ki az érzelmeidet. Nem fogod megbánni! 

Halak

Egy örök álmodozó vagy. Pozitív olyan tekintetben, hogy a mai világban, talán ez az a tulajdonság, amely segít abban, hogy mindenkiben a legjobbat lásd. Azonban fontos, hogy ne válj mártírrá, és szűrd ki azokat az embereket az életedből, akik mérgezőek. Lásd meg azt is, amit annyira nem szeretnél!

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves