Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

3 csillagjegy, akinek fantasztikusan alakul az élete február második felében

2024. február 11.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp 3 csillagjegy februári horoszkóp
3 csillagjegy, akinek fantasztikusan alakul az élete február második felében
© Shutterstock

Néhány csillagjegyre kifejezetten örömteli napok várnak a közeljövőben.


Az Uránusznak köszönhetően egy-egy csillagjegy olyan extra energiákkal lesz felvértezve, hogy még a legnehezebb szituációkban is remekül teljesítenek majd.

Megállíthatatlannak érzik magukat, és ez valóban így is van: bármibe is kezdenek, minden próbálkozásukat siker koronázza majd.

Nézd meg, hogy te is a szerencsések között vagy-e!

3 csillagjegy, akire csodás napok várnak

Rák

Most az dob fel leginkább, ha a barátaiddal tölthetsz minőségi időt. A társaság lelke vagy, és minél többen vannak körülötted, annál inkább sziporkázol. Töltődj fel azok között, akiket igazán szeretsz. Ha van egy új ötleted, higgy benne, ugyanis a későbbiekre nézve is sokat profitálhatsz belőle!

Vízöntő

Néhány meglátásod elsőre talán nem meggyőző a főnököd számára, de legyél kitartó, ugyanis elismeri a szakmai tudásod, és végül minden úgy alakul, ahogyan kérted. A munkahelyeden akár még egy előléptetés is szóba jöhet, ha sértődés helyett türelmes és megfontolt leszel a következő hetekben.

horoszkop-elle.hu
Forrás: Shutterstock

Nyilas

A kommunikáció nem az erősséged mostanában, sok emberrel félreértettétek egymást. Ez azonban most megváltozik, ha te is kellőképpen nyitott vagy erre, és ha nem esik nehezedre bocsánatot kérni attól, akivel szemben te hibáztál. Egy váratlan összeg is a markodat ütheti, de érdemes takarékoskodnod vele a költekezés helyett.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves