Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

3 csillagjegy, akiknek most fenekestül felfordul a szerelemi élete

2024. február 17.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia szerelem csillagjegy horoszkóp zodiákus
3 csillagjegy, akiknek most fenekestül felfordul a szerelemi élete
© Shutterstock

A Vénusz és a Mars karmikus energiája alaposan felforgatja 3 csillagjegy szerelmi életét. 

 


A következő időszakban a csillagjegyek szerelmi életét a Vénusz és Mars együttállása befolyásolja majd, 3 csillagjegy számára pedig elképeseztő változásokat hozhat ez az asztrológiai esemény. Lássuk csak, mely zodiákusokról van szó. A te horoszkópod a listában van? 

Kos 

A Vénusz és a Mars hatása szenvedélyes és dinamikus változásokat hozhat a Kos szerelmi életébe, akire most új lehetőségek várhatnak. Amennyiben szingli vagy, úgy most megvan rá a sansz, hogy találkozol azzal a bizonyos nagy Ő-vel. A bolygóegyüttállás egy hihetetlenül inspiráló kapcsolatot sodorhat az utadba, ezúttal végre megtudhatod milyen egy igazi, érett, komoly, felnőtt párkapcsolat. A lényeg, hogy legyél nyitott az új élményekre, kövesd érzéseid, megérzéseid, más különben a várható pozitív változások úgy suhannak el melletted, hogy észre sem veszed azt. 

Rák

A Rákok most egy nagyon mély érzelmi átalakuláson mennek keresztül. A Vénusz és a Mars felfedi a rejtett érzelmeiket is, ami hatással lehet a meglévő kapcsolataikra. A szerelmi életükben nagyon fontos, hogy ezúttal fokozottan hallgassanak a belső megérzéeikre, kezdeményezzenek őszinte beszeélgetéseket. Ez az időszak arra ösztönzi a Rákoka, hogy még a szokásosnál is tudatosabban fejezzék ki az érzelmeiket, mert tudják, csak így építhetnek ki erős kapcsolatokat. Ha azonban a partner nem nyitott erre az őszinteségre, akkor nem kizárt, hogy annak a kapcsolatnak a vége közeleg. A bolygók együttállása ugyanis felfed mindent, így nem kizárd, hogy ezúttal a Rákok arra jönnek rá, nem a megfelelő ember mellett éltek eddig. 

Mérleg 

A Mérlegek számára az elkövetkezendő időszak tele lesz boldogsággal, a szerelmi kapcsolataikat a kiegyensúlyozottság és a béke jellemzi. A Vénusz és a Mars ezt a harmóniát támogatja és lehetővé teszi a Mérlegek számára, hogy a saját szükségleteikre és vágyaikra is összpontosítsanak. A bolygóegyüttállásnak hála a Mérleg most tartós és szilárd szerelmi kapcsolatokat lezs képes kiépíteni. 

Via 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves