Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

3 csillagjegy, akinek beköszönt a szerelem az életébe február végéig

2024. február 18.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp szerelmi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek beköszönt a szerelem az életébe február végéig
© Shutterstock

3 csillagjegy romantikus időszakra számíthat. 


A horoszkóp legújabb üzenete szerint 3 csillagjegy életébe február végéig beköszönt a szerelem. Görgess lejjebb, és nézd meg, hogy te is a szerencsések között vagy-e. Az biztos, hogy romantikus napokra és sok nevetésre lehet számítani.

Kos

A baráti társaságodon keresztül megismersz valakit, aki azonnal levehet a lábadról. Nagyon boldog időszak vár rád, és azt fogod érezni, hogy végre egy igazi és mély kapcsolatban vagy. A családod és a barátaid is támogatni fogják az új románcot, hiszen látják, hogy mennyire boldoggá tesz téged. Meglátod, hogy milyen az, amikor egy kapcsolat épít téged.

Szűz

Nagy kaland vár rád az elkövetkezendő hetekben, és ezáltal megismersz valakit, akivel azonnal érezni fogod, hogy működik a kémia. Csodálatos időszak elé nézel, és élvezni fogod minden percét annak, hogy egy egészséges párkapcsolatban bontakozhatsz ki. Itt az ideje, hogy találj több időt arra, hogy a szeretteiddel lehess, hiszen fontos, hogy jól érezd magad, ám ezt most megtanulod.

Halak

Egy régi szerelem jöhet vissza az életedbe, akivel egyszer már lezártátok a kapcsolatotokat. Most azonban azt fogjátok érezni, hogy mindketten sokat változtatok, és készen álltok arra, hogy újra megpróbáljátok együtt. Másodjára már sokkal másképp álltok a jövőhöz, és mindkettőtök számára fontos lesz az, hogy a másikat építsetek, valamint közösen fejlődjetek.

 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves