Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2023. szeptember 25-október 1.: A Kost hatalmas csalódás éri, az Ikrek párját üldözni kezdi az exe

2023. szeptember 25.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2023. szeptember 25-október 1.: A Kost hatalmas csalódás éri, az Ikrek párját üldözni kezdi az exe
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


A héten csalódások érik a csillagjegyeket, vagy nehézségekkel kell megküzdeniük. Mutatjuk a heti horoszkópot.

Kos

A heti horoszkópod elutasítást hoz, méghozzá olyat, amire nem számítottál. Valójában annyira magabiztos voltál, hogy elfogadnak és szeretni fognak az erőfeszítéseidért, hogy amikor elutasítanak, kétségbeesett fájdalmat fogsz érezni. Az egód teljesen porrá lesz, és beletelik néhány napba, amíg túllépsz ezen: de túl leszel rajta.

Bika

Az előtted álló napokban semmi probléma nem lesz a magénéletedben, azonban viszályok várhatók a munkahelyeden, és te is belekeveredsz. Olyan nagy drámába rántanak bele, hogy a végén komolyan bosszús leszel. Ne hagyd, hogy kiborítsanak, és lehúzzanak a negativitásukkal, hanem szállj ki belőle olyan hamar, amennyire csak tudsz.

Ikrek

Az utolsó dolog, amire számítottál ezen a héten: feltűnik a partnered exe, és szabályosan üldözni kezdi a párodat. Bár nincs okod izgulni miatta, érthető, ha megterhelő számodra a viselkedése. Jó esély van arra, hogy pár napon belül eltűnik, szóval nincs miért aggódnod. Csak átmeneti nehézséget okoz.

Rák

Egyre jobban érzed, kedves Rák: a megállás nélküli munka kissé kimerítő. Ráadásul van valaki az életedben, aki még inkább megnehezíti az életedet. A héten meg kellene vizsgálnod azt, milyen terhek vannak, amiktől megszabadulhatnál, mielőtt teljesen kiégsz vagy összerogysz, mert ezt már nem bírod sokáig.

Oroszlán

A napokban rá kell jönnöd arra: nem értékelnek úgy, ahogyan azt szeretnéd. Még az is előfordulhat, hogy azt mondják neked, nem vagy elég jó, és ettől szabályosan dührohamot kaphatsz. Tényleg próbálsz jó és kedves lenni, de ha ez nem kell nekik, akkor biztosan megmutatod nekik az érem másik oldalát. Csak óvatosan!

Szűz

A felszínen úgy tűnik, jól telik a hét, kivéve, hogy valamilyen oknál fogva a múlton jár az eszed, és állandóan felidézed a régi emlékeidet, még azokat is, amik komoly fájdalmat okoznak. Valószínűleg van egy olyan trauma, ami újra előjön, és szembe kell nézned vele. Ideje feldolgozni, Szűz!

Mérleg

Úgy érzed, minden tőled telhetőt megtettél egy sikeres üzletkötésért, vagy a vállalkozásod felfuttatásáért, és siker koronázhatja az erőfeszítéseidet. Ugyanakkor ezen a héten a jövőben élsz, ami azt jelenti, hogy nem figyelsz semmire, ami a jelenben létezik. Ez feledékenységhez is vezethet, de úgy érzed: most ennyi belefér.

Skorpió

Teljes kitaszítottnak fogod magad érezni a napokban, mivel az elképzeléseid és véleményeid teljesen mások, mint a környezetedben élőké. De neked így tetszik. Szeretsz más lenni, és bizonyos értelemben ez erőt ad. Soha nem féltél attól, hogy más legyél, és ezen a héten szó szerint szembekerülsz szinte mindenkivel, akit ismersz, de ez boldoggá tesz téged.

Nyilas

Ezen a héten is a múltban élsz, mivel úgy tűnik, az emlékek átveszik az uralmat az elméd felett, és a jelenlegi állapot szerint ezek az emlékek a szerelemről vagy az elveszett lehetőségekről szólnak. Tudod, hogy tanulnod kell a múltból, és bár megteszed, és sokat fejlődsz, még mindig ragaszkodsz a bizonyos dolgokhoz, amiket el kellene engedned.

Bak

Készülsz belekeveredni valamibe, amit máskor „felforgatónak” neveznél. Eleinte félénken és némi tétovázással közelíted meg a dolgot, aztán rájössz, hogyan vegyél részt benne megfelelően, és teljesen átadod magad a „sötét oldalnak”. Nagyon fogod élvezni, hogy a napokban te leszel a lázadó.

Vízöntő

A héten olyan helyzetbe kerülhetsz, ami teljesen felborítja a lelki békédet, és szörnyen reagálsz valamire, amit hallottál. A legjobban az zavar: nem számítottál rá, hogy így fogsz reagálni, és tényleg megcsináltad a drámát. Az egyensúlyod eléggé felborul a napokban, Vízöntő, szóval lesz min dolgozni.

Halak

Úgy tűnik, hogy a dolgok jól alakulnak a héten, Halak, és plusz pénz is ütheti a markodat. De azért érdemes lehet kicsit visszafogni magad, ha költekezésről van szó. Nyugodtan kényeztesd a testedet, a lelkedet, és a szeretteidét is, csak ne ess túlzásokba, mert azt később nagyon megbánhatod.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves