Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOSSZÚ HÉTVÉGE

3 csillagjegy, aki váratlanul pénzhez jut a hétvégén

2023. április 29.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp pénzhoroszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, aki váratlanul pénzhez jut a hétvégén
© Shutterstock

Kellemesen zárul az április három csillagjegy számára, mivel potyapénzhez juthatnak a hosszú hétvégén!


A Hold az Oroszlánban bátorságot ad ahhoz, hogy kilépj a komfortzónádból, és kipróbálj olyan lehetőségeket, amik pénzhez juttathatnak. Az április 30-ai Szűz Hold szintén támogatja a bevételszerzési lehetőségeket. Éppen ezért, a következő 3 csillagjegy nagy eséllyel pénzhez jut a hosszú hétvégén:

Oroszlán

Milyen szerencse, hogy épp akkor tör elő a gyermeki, játékos oldalad, mikor minden a majálisról szól! Megéri kimozdulnod otthonról, és izgalmas programon részt venni, mert a szerencse melletted áll, és könnyen pénzhez juttathat! Próbáld ki magadat a különböző játékokban, és nézz a lábad elé: most mindenhonnan extra bevétel leselkedik rád!

Szűz

Nagyon mázlis lehetsz Szűz, mivel ezen a hétvégén elkezded learatni a babérokat. Az üzletedből, a befektetéseidből váratlanul pénzhez juthatsz, de az sem kizárt, hogy a munkahelyeden jutalmaznak meg az erőfeszítéseidért. Amennyiben saját vállalkozásod van, a napokban váratlanul felpöröghet, és termelni kezdi a profitot. Nem csoda, ha úgy érzed, bármihez is nyúlsz, az arannyá válik!

Skorpió

Készülj fel a reflektorfényre, Skorpió! Tehetséged elismerése van a láthatáron. Ha egy ideje már influencerkedsz, akkor most eljuthatsz arra a szintre, amikor pénzt is látsz belőle. Ugyanez a helyzet, ha művész vagy, és festesz vagy akár zenélsz. Bármilyen csodás képességgel is legyél megáldva, azt most pénzzé teheted a hétvégén. Ha valaki felajánlja, hogy segít ebben, fogadd el bátran a támogatását!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves