Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2023. szeptember 11-17.:  A Nyilasnak van egy titkos hódolója, a Bak hírnevet szerezhet magának a munkahelyén

2023. szeptember 11.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2023. szeptember 11-17.:  A Nyilasnak van egy titkos hódolója, a Bak hírnevet szerezhet magának a munkahelyén
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


A héten a csillagjegyek megmutatják, mennyire jó barátok vagy épp rokonok tudnak lenni. Mutatjuk a heti horoszkópot.

Kos

A napokban rendkívül önzetlen és megértő vagy a környezeteddel. Ha valakinek barátra van szüksége, te vagy az a váll, akire támaszkodhat vagy amin sírhat. Bár nem vársz cserébe semmit, de hidd el: nagyon hálásak lesznek neked, és ennek okán kellemes meglepetések érhetnek a héten.

Bika

Az élet édesebb, ha olyan dolgokkal csinálsz, amikről tudod, hogy egyidejűleg segítenek neked és másoknak is. Tele vagy ötletekkel azzal kapcsolatban, mit tehetnél a világért. Akkor hajrá Bika, ne fogd vissza magad! Merj kitörni a komfortzónádból, és megvalósítani az álmaidat. Még támogatókra is bukkanhatsz közben.

Ikrek

Itt az ideje, hogy kreatív legyél, és egy hobbi vagy új szenvedély az, amire most szükséged van. Látogass el egy kézműves boltba, és nézd meg, milyen ötletek jutnak eszedbe, vagy valósítsd meg a régi vágyaidat. Figyeld meg, milyen pozitív hatással lesz rád, és mennyire megváltozik az életed.

Rák

A családi ügyek kiemelt figyelmet igényelhetnek a részedről, kedves Rák. Talán néhány kapcsolatodat elhanyagoltad az utóbbi időben, ami elszomorít téged, esetleg megkeresnek azok, akiknek szükségük van rád. Érdemes elkezdeni újra ápolni a rokoni kötelékeket, mert hamarosan eljöhet az idő, amikor egymásra kell támaszkodnotok.

Oroszlán

Csodálatos barát vagy, akinek figyelmes füle van, és néhány szóval is képes megnyugtatni azt, aki rossz passzban van. A héten újfent szükség lehet a megértésedre és a kedvességedre, hogy átsegíts másokat egy nehéz időszakon. Persze közben ne feledkezz meg saját magadról sem, és ügyelj az egyensúlyra!

Szűz

Elfog a vágy, hogy megszabadulj attól, amire nincs szükséged, ugyanakkor mások hasznára legyél. Így odaadhatod a rászorulóknak néhány régi ruhádat, táskádat, vagy olyan holmikat, amiket nem használsz. Nagyon szép tőled, Szűz! Ha nem is a környezeted, de a sors megfogja hálálni a viselkedésedet!

Mérleg

Tökéletes ez a hét ahhoz, hogy nyíltan kommunikáld a vágyaidat, és lépéseket tegyél a vágyott jövő eléréséért. A napokban nemcsak az univerzum, hanem a környezeted is nyitottnak, segítőkésznek bizonyul, szóval használd ki, és oszd meg velük az elképzeléseidet. Többet tehetnek érted, mint azt gondolnád!

Skorpió

Néha talán úgy érzed, a párod fojtogat a szerelmével, márpedig neked szükséged van a térre, és az énidőre. Próbáltál beszélni vele erről? Ha még nem, akkor hajrá, vagy pedig emlékeztesd erre, még mielőtt a szakítást kezdenéd fontolgatni. Az egyedülállók pedig a napokban megismerkedhetnek valakivel a neten!

Nyilas

Elég jól mennek a dolgok a körülötted Nyilas, de észre sem veszed, milyen fantasztikusan élsz. Dőlj hátra mindennap egy kicsit, és szánj pár percet arra, hogy megbecsüld a szerencsédet. Azt sem ártana észrevenni: van egy titkos hódolód. A párban élőknek is jobban kellene figyelniük arra, hogy elismerjék a szerelmük kapcsolatért tett erőfeszítéseit.

Bak

Még akár hírnevet is szerezhetsz magadnak a munkahelyeden, olyan elképesztő dolgot viszel véghez. Az égi előrejelzések szerint szereplésed előléptetést hozhat, de legalábbis azzal biztosan számolhatsz, hogy a többiek felnéznek majd rád, és hozzád fordulhatnak segítségért, tanácsért.

Vízöntő

Tudod mihez alkalmas ez a hét, Vízöntő? Ahhoz, hogy tanulj másoktól és részt vegyél az ötletelésben. Hasznos dolgokat tudhatsz meg a kollégáidtól vagy a barátaidtól, ha hajlandó vagy részt venni egy közös projektben. Most többet érhetsz el csapatban, semmint egyedül, és ez a párkapcsolatodra is igaz leget.

Halak

A napokban egy kissé szétszórt lehetsz, Halak. Talán eleve smink nélkül, kócosan indulsz el otthonról, aztán napközben nem találod a szükséges papírokat, és minden mást is elkeversz. Lehet, jót tenned neked reggelente egy 15 perces meditáció, hogy rendezd a gondolataidat és felkészülj a napra.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves