Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

NAPFOGYATKOZÁS

3 csillagjegy, akire sorsfordító hatással lesz az októberi napfogyatkozás

2023. október 10.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia horoszkóp zodiákus ezotéria 3 csillagjegy napfogyatkozás
3 csillagjegy, akire sorsfordító hatással lesz az októberi napfogyatkozás
© Shutterstock

Nem várt eseményeket és fordulatokat idéz elő a napfogyatkozás, ami 3 csillagjegy életét fenekestül felforgatja.


Október 14-én Amerikában látványos, gyűrűs napfogyatkozás lesz látható, ami köztudottan intenzív változásokat idéz elő. Az ilyen kozmikus esemény „háromszor erősebb”, mint például az újhold. Új ajtókat nyit meg előttünk, miközben segít megszabadulni attól, ami már nem működik az életünkben. A horoszkóp szerint ez a 3 csillagjegy is megtapasztalja, akikre sorsfordító hatással lesz:

Rák

Az októberi napfogyatkozás új kezdeteket indít el az otthonod és családod negyedik házában, kedves Rák. Ez az égi esemény lakhelyváltozást, vagy új fejleményt jelenthet a magánéletében, ami eleinte okozhat némi fejtörést. Könnyen lehet, hogy az utad külföldre, vagy egy másik városba vezet, de az sem zárható ki: a család bővülése miatt merül fel a nagyobb otthonra való igény.

Mérleg

Ez a napfogyatkozás, ami épp a te jegyedben történik, egy teljesen új korszakot idéz elő számodra. Új kezdetek, új lehetőségek nyílnak meg előtted, amik segíthetnek abban, hogy végre csakugyan áloméletet élhess. Ám ehhez még előbb véget vetned kell azoknak a dolgoknak, amik nem működnek, vagy rossz hatással vannak rád. Utána pedig kezdetét veszi az az élet, amiről mindig is álmodtál.

Vízöntő

Az október 14-i napfogyatkozás olyan felismerést vagy eseményt hoz magával, ami teljesen átalakítja az eddigi hitrendszeredet, Vízöntő. Arra jöhetsz rá, hogy eddig tévúton jártál, elavult nézeteket vallottál. Most viszont kitisztul a kép, minden sokkal érthetőbb, nyilvánvalóbb lesz, és úgy fogod érezni magadat, mint aki megvilágosodott. Szerencsés időszak ez számodra, mert most már igazán képes leszel a vágyott irányba terelni az életedet.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves