Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2023. november 20-26.: A Nyilasra az év legjobb időszaka vár, a Vízöntőhöz megérkezhet a gólya

2023. november 20.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2023. november 20-26.: A Nyilasra az év legjobb időszaka vár, a Vízöntőhöz megérkezhet a gólya
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


A héten 22-én kezdetét veszi a Nyilas hava, ami meglepő fordulatokat tartogat a csillagjegyeknek. Mutatjuk a heti horoszkópot.

Kos

Egy olyan hét előtt állsz, ami tele van kihívásokkal, és mindegyiket le akarod küzdeni. Nem érdekel mit mondanak mások, sőt, a körülmények sem érdekelnek, csak az: meglegyen, amit akarsz. Nemhogy a környezeted, de még a sors is inkább félreáll az utadból, hogy azt tehesd, amit jónak látsz.

Bika

Nehéz időket éltél át mostanában, igaz, Bika? Talán úgy érzed, határozottan eleged van ebből az évből. Te és a partnered hosszú, nehéz úton haladtatok, és ezen a héten, nem vagy biztos benne, hogy sikerül-e együtt boldogulni. Így a következő napokban leginkább azon fogsz töprengeni, érdemes-e még dolgozni a kapcsolatotokon.

Ikrek

Készen állsz hátradőlni, és élvezni mindazt, amiért egész évben keményen dolgoztál. Végre jól érzed magad a szerelmi életedben és a munkádban egyaránt. Mégis, ünneplés helyett inkább arra vágysz, hogy egy kicsit egyedül lehess. Tedd meg, és ne sajnáld magadtól az én-időt!

Rák

A következő napokban próbára teszi a sors a türelmedet és a lélekjelenlétedet. Ez a hét igazán megterhelő lehet, mert minden összejön, és a nagy kérdés az, mennyire leszel ura a helyzetnek. A hét közepén várható egy jelentős felismerés, amit erőt adhat, és segíthet megküzdeni a nehézségekkel.

Oroszlán

Nehéz döntéseket kell hoznod, Oroszlán. Ne aggódj, valószínűleg helyesen fogsz dönteni, csak sokszor nehéz szívvel. Most sokkal jobban kell bíznod magadban. Ne hagyd, hogy bárki elbizonytalanítson. A hét második fele viszont sokkal könnyebbre sikerül, és a szeretteid segítségére is számíthatsz.

Szűz

Már most egészen rá vagy pörögve az ünnepek megtervezésére. Vigyázz Szűz, mert ideje korán kikészítheted magadat azzal, hogy szokásodhoz híven arra törekszel, hogy minden tökéletes legyen. A héten foglalkozhatnál még inkább a barátaiddal, akik mellett több, kellemes élményben is lehet részed.

Mérleg

Egyre csak gyűlnek bizonyos problémák az életedben, de nem vagy hajlandó velük foglalkozni, mert inkább a munkára koncentrálsz, és elérd a céljaidat. De ha egyszer teljesen beüt a krach, nem fogsz tudni tovább haladni. Amennyiben szeretnél valakire jó benyomást tenni, a hét második felében megteheted!

Skorpió

Úgy érezheted, hogy a dolgok kaotikusak vagy túl gyorsan változnak. Ezen a héten gondold át, mitől érezhetnéd magadat nagyobb biztonságban. Ideje lehet új alapokra helyezni az életedet. Nyugodtan fordulj segítségért, mert ne feledd: nem kell mindent egyedül megoldanod, kedves Skorpió.

Nyilas

A napokban beköszönt a szezonod, és azzal kezdetét veszi számodra Nyilas az év legjobb időszaka. Már a héten tapasztalni fogod, hogy mindenben szerencsés leszel, amihez hozzáérsz, és kedvező fejlemények várhatók a szerelmi életedben is. Minden okod meglesz az örömre!

Bak

Nagyon nyugodt leszel a héten Bak, egyszerűen semmi sem tud felizgatni. Valahol nyugtáztad, hogy mindent megtettél az évben, amit tudtál, így már nem vagy hajlandó tovább stresszelni, és ezzel együtt: nem vagy kapható a munkahelyi drámákra, amik a napokban körülötted zajlanak.

Vízöntő

A héten újabb pozitív fejleményekre számíthatsz a karrieredben. Ezzel meg is nyugszol az évre: elérted, amit szerettél volna. Épp jókor, mert könnyen megeshet, hogy betoppan hozzátok a gólya. Ha a szerelmeddel családalapításon gondolkodtatok, nagy öröm érhet titeket. De az is megeshet, hogy egy közeli rokonotok néz szülői örömök elé.

Halak

Ezen a héten fog benned igazán tudatosulni: ha van valaki, akiben megbízhatsz ebben az életben, az te vagy. Ez nem azt jelenti, hogy senkiben sem lehet megbízni, inkább arról van szó, hogy nem szorulsz rá mások véleményére, és ideje a saját képességeidre támaszkodni. Valami nagy dologról maradhattál le nemrég, mert nem bíztál a megérzéseidben, de úgy vagy vele, többé nem követed el ezt a hibát.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves