Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Szerelmi horoszkóp

3 csillagjegy, akinek hatalmas szenvedélyt hoz az Uránusz

2023. november 17.

2 perc olvasás

ELLE

horoszkóp szerelmi horoszkóp 3 csillagjegy Uránusz retrográd
3 csillagjegy, akinek hatalmas szenvedélyt hoz az Uránusz
© Shutterstock

Az Uránusz olyan hatást idéz elő, ami néhány csillagjegy szerelmi életébe is változásokat hoz.


A bolygóállásnak és az Uránusz energiáinak térnyerése azt idézi elő, hogy mindenki sokkal szabadabbnak és energikusabbnak érzi magát a következő napokban. Egy-egy csillagjegy ezt a változást a magánéletében is érzékelheti.

Míg néhányan a karrierjük előrehaladásával vannak elfoglalva, mások olyan szenvedélyt élhetnek át, amire még soha nem volt példa az életükben.

3 csillagjegy, akinek felvirágzik a szerelmi élete

Bika

Magabiztosságod megerősödése a magánéletedre is pozitív hatást gyakorol. Az elmúlt időszakban talán kétségeid támadtak a párkapcsolatodat illetően, ám most rádöbbensz, hogy a megfelelő partner mellett vagy. Végre mindketten romantikus hangulatba kerültök, a korábbi konfliktusokat is sikerül megbeszélnetek, és egy harmonikus párkapcsolat első lépéseit is megteszitek.

Szűz

A sorsod és az adottságaid elfogadása sosem volt könnyű számodra. Egy beteljesületlen álom terhét cipeled magaddal régóta, pedig ha képes lennél ezen túllendülni, olyan boldogság várna rád, amit most el se tudsz képzelni. A következő napokban azonban valaki annyira megdobogtatja a szíved, hogy még azt is elhiszed neki: neked is jogod van a boldogsághoz. Engedd, hogy a szenvedély elragadjon, mert talán most találhatod meg, akire régóta szükséged van.

horoszkop-elle.hu
Forrás: Shutterstock

Halak

A partnered érdeklődését könnyedén felkelted, a szexuális életetek pedig forróbb lehet, mint valaha. Romantikus lélekként számodra sosem esett nehezedre kreatívnak lenni a szerelemben is, most pedig abba a szerencsés helyzetbe kerültél, hogy erre a párod is vevő: a következő napok felülmúlják majd minden elképzeléseteket!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves