Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2023. március 13-19.: A Bika randija az ágyban végződik, a Rák összefut egy régi nagy szerelmével

2023. március 13.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2023. március 13-19.: A Bika randija az ágyban végződik, a Rák összefut egy régi nagy szerelmével
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


Azok a csillagjegyek, akik hetekkel korábban megtették a szükséges előkészületeket, a héten végre élvezhetik az erőfeszítéseikért járó jutalmat! Mutatjuk a heti horoszkópot. 

Kos

Mostanában nehezen találod a helyedet a világban. Habár elvégzed a feladatodat, le tudod a kötelezettségeidet, de mégis olyan, mintha nem is lennél jelen. Aztán jön egy esemény, aki felébreszt ebből az álmatag állapotból, és hirtelen minden a feje tetejére áll körülötted. Valószínűleg pont erre van most szükséged!

Bika

Úgy érzed Bika, hogy sínen van a szerelmi életed. Ne aggódj, nemcsak te gondolod így, hanem a szerelmed is meg fog ebben erősíteni a következő napokban. Az egyedülállóknak sem lesz okuk szomorkodni, mert egy nagyon forró randevúban lesz részük, mivel vacsora után az ágyban találhatják magukat.

Ikrek

Keményen dolgoztál a sikerért, és végre learathatod a babérokat a héten. Eléred a kívánt áttörést a karrieredben, de még az is előfordulhat, valamiképp hírnévre teszel szert. Viszont ne vállalj rögtön újabb kihívást, mert nem ártana kicsit odafigyelned a családi ügyekre, mivel egyik-másik szerettednek szüksége lehet a segítségedre.

Rák

Régóta halogattál néhány fontos találkozót, és most végre sort keríthetsz rájuk. Csak egy probléma merülhet fel a héten: hirtelen mindenki téged akar. Meglehetősen sűrű napjaid lesznek, de nagyon fogod élvezni a sok figyelmet és szeretetet, amit kapni fogsz. Ám a legjobb talán az, hogy teljesen véletlenül összefuthatsz egy régi nagy szerelmeddel is.

Oroszlán

Akármennyire is szeretnél, nem bújhatsz el az anyagi problémáid elől. Ideje szembenézni velük, és megoldást találni rájuk. A jó hír az, ha komolyan beleállsz a témába, sokkal hamarabb orvosolhatod őket, mint azt gondolnád! Még az is lehet, hogy beleszaladsz egy olyan lehetőségbe, aminek segítségével rövid idő alatt pénzhez juthatsz.

Szűz

A következő napokban önmagadat helyezed a fókuszba, és mindent elkövetsz a testi-lelki jólétedért. Megleped magadat néhány új ruhával, és talán szépészeti kezeléssel is. Nagyon megleszel elégedve a hét végén a külső-belső megújulásoddal, és a környezeted is csodálni fog! Az egyedülállók még egy udvarlóra is szert tehetnek!

Mérleg

A héten kísértést érezhetsz arra, hogy valami tőled merőben szokatlan dolgot tegyél. Mielőtt azonban nekivágnál ennek a küldetésnek, ne feledd, mit kockáztatsz! Rengeteget dolgoztál a munkahelyi sikerért, a karrieredért, a kapcsolatodért. Nyugodtan tarts szünetet, de ne tégy olyat, amivel lerombolhatod azt, amit felépítettél.

Skorpió

Ezen a héten rengeteg szórakozási lehetőséged lesz. A barátaid szórakozni hívnak, a férfiak randizni, és a családos Skorpiókra is sok-sok élmény vár. Végre ismét úgy érzed, igazán élsz. Van időd a régi hobbijaidra, és a következő hét napban végig olyan dolgokat fogsz csinálni, amik tényleg jól esnek.

Nyilas

A magvak, amiket még korábban ültettél, hogy sikeres legyél, felfuttasd az üzletedet, vagy előrébb lépj a karrieredben, most végre virágzásnak indulnak. Minden erőfeszítésed elnyeri a méltó jutalmát. Viszont ezzel együtt előfordulhat, hogy egy zavaros helyzettel kell megküzdened a családodban, de képes leszel megoldani!

Bak

Korábban szerettél volna elutazni valahova vagy beiratkozni egy tanfolyamra? Nos, a napokban elérhetővé válik a vágyad, kedves Bak. Csak légy óvatos a túlköltekezéssel, mert egy váratlan kiadásra számíthatsz a hét második felében. Ezt leszámítva viszont végre olyan heted lesz, amivel igazán elégedett lehetsz.

Vízöntő

Ami a pénzügyeket illeti, légy óvatos, mert hajlamos lehetsz többet költeni kelleténél. Az azonnali kielégülés különösen csábító, de utána megbánhatod a lépésedet, mert nem sokkal később szükséged lehet arra a pénzre. Viszont lehetőséged adódik növelni a bevételeidet, méghozzá rövid idő alatt!

Halak

Egész héten iszonyatosan érzékeny leszel, és a legapróbb dolgokon is el tudod sírni magad, ezért ügyelj arra, hogy több időt szánj az öngondoskodásra. Nyugodtan támaszkodj ebben az időszakban a barátaidra, akik feltöltenek, és ösztönző hatással lesznek rád. Kedved is támad a jelenlétükben megtervezni a jövődet!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves